Vânzare

5+ camere | 120 m²

Casa de vacanta (Pensiune) in Lepsa

Vrancea / Lepsa

123.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 1050 m²

An finalizare construcție 2008

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Utilități Curent, Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bine ați venit la această frumoasă pensiune de vacanță situată în Loc. LEPSA , un colt de rai in Muntii Vrancei .

  Daca visezi la o afacere in turism  , aceasta proprietate din Lepsa este exact ceea ce cauti. Situata intr-o zona montana superba , casa ofera tot confortul modern inconjurat de peisaje impresionante . Acest refugiu de vacanță este o oportunitate minunată de a vă crea o afacere in domeniul hotelier ,

  Constructia casei P+M a fost edificata in anul 2008, cu o suprafață utila de 120 mp ,  pe un teren de 1050 mp, deschidere la strada de 40 ML , dispune de 5 camere , bucatarie , 2 bai , terasa , incalzire cu CT proprie pe lemn, etc.
  Alimentarea cu apă  se face de la  put propriu cu un hidrofor, iar canalizarea este gestionată de o fosa septica.
  Mentionam ca aceasta pensiune mai beneficiaza de inca 8 camere cu bai proprii dar care din pacate nu au mai putut fi finalizate fiind la stadiul ( la Rosu ).

   În plus, veți beneficia de un spațiu generos în curte, oferind o panoramă încântătoare la munte și o varietate largă de posibilități pentru diverse activități în aerul proaspăt și curat al munților , unde puteti face  tresee montane in Rezervatia Naturala Cheile Tisitei , trasee in bicicleta , trasee cu ATV-ul , puteti vizita impresionanta Cascada a Putnei , vizitati Manastirea Lepsa , iar in final sa popositi la Pastravaria Lepsa !

  Constructia este realizata din grinzi din lemn cu pereți izolați, această casă este durabilă și asigură un confort termic optim în orice sezon.
  Pensiunea  se vinde complet mobilata si utilata !

 Am fi foarte incantati si de un posibil parteneriat cu alte persoane iubitoare de natura , care ar dori sa finalizeze celelalte 8 camere ( cu o suprafata utila de alti 220 MP) si sa devina proprietarii a 50% din aceasta minunata cabana ! 

Agentia imobiliara HOUSE AVANTAJ Focsani, va sta la dispozitie pentru intermedieri vanzari , inchirieri , certificate energetice, carti funciare , evaluari imobile , etc.

Aceasta proprietate este reprezentata in EXCLUSIVITATE comision 0% pentru cumparator !

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihai

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare