Vânzare

3 camere | 74 m²

Casă de vacanta sau locuit in Transilvania, jud. Sibiu

Sibiu / Zlagna

46.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 74 m²

Suprafață teren 1753 m²

An finalizare construcție 1965

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Această proprietate fermecătoare, situată în satul sasesc Zlagna, jud. Sibiu, la doar 15 km de pitoreasca localitate Biertan, oferă un loc ideal pentru relaxare sau pentru o viață liniștită la țară. Casa este compusă din două corpuri de clădire, având o suprafață utilă totală de 74 mp și o suprafață generoasă de teren de 1750 mp, la care se adaugă 850 mp aflați în possie iar frontul stradal al proprietatii este de 22 m.
Structura Casei: Corpul principal al casei, construit în anul 1965, păstrează farmecul autentic al arhitecturii tradiționale, în timp ce corpul secundar a fost construit nou în 2015. Casa este compusă din trei camere luminoase, o bucătărie și o baie. Acoperișul casei a fost renovat recent, în anul 2022.
Utilități și Confort: Proprietatea dispune de curent electric și apă curenta de la fântână, adusă prin hidrofor. Încălzirea se face cu ajutorul unui termosemineu pe lemne, completat de soba de teracotă și soba de fontă, iar apa calda este asigurata de un boiler electric.
Mobilare și Amenajare: Casa se vinde complet mobilată, așa cum se vede în fotografii, fiind gata de locuit sau de utilizat ca și casă de vacanță. Mobilierul este bine întreținut și ales cu grijă pentru a se potrivi stilului tradițional al casei.
Localizare: Satul sasesc Zlagna este situat într-o zonă pitorească și liniștită, la doar 15 km de Biertan, una dintre cele mai frumoase și bine păstrate cetăți medievale din Transilvania. Această localizare oferă acces la atracții turistice, drumeții și activități în natură.
Aceasta proprietate bine intreținută reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută o casă de vacanță sau un loc de locuit într-un mediu rural pitoresc și liniștit.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Rares Mitrache

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare