Vânzare

3 camere | 70 m²

Casa de vancanta in Campenesti!

Cluj / Campenesti

55.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 70 m²

Suprafață teren 768 m²

An finalizare construcție 2005

Stare proprietate Bună

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa de vancanta in Campenesti!

Va prezintam o casa de vacanta situata in satul Campenesti, la doar 13 km de Cluj-Napoca. Aceasta proprietate este ideala pentru cei care cauta un refugiu linistit aproape de oras.

Casa este edificata in anul 2020-2023 si este intabulata, iar terenul este in concesiune la primarie. 

Imobilul are un regim de inaltime P+M (parter + mansarda) si o suprafata utila de aproximativ 84 mp. Este amplasata pe un teren generos de 768 mp, avand un front la drum public de 21 m. Constructia este realizata din lemn iar izolatia pereitilor este cu vata minerala, sistemul de incalzire este cu semineu de teracota pe lemne. Toate utilitatile necesare, precum apa si curentul electric, sunt deja racordate, iar canalizarea si gazul se afla la limita proprietatii, facilitand astfel eventualele conectari suplimentare.

Proprietatea este amplasata intr-o zona pitoreasca si linistita, oferind o atmosfera de relaxare si confort. Terenul generos va permite sa amenajati gradini sau spatii de recreere, iar casa, cu designul sau practic, este perfecta pentru a va bucura de vacante relaxante alaturi de familie si prieteni.


Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va invitam sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi asistenta si pentru a va ajuta sa descoperiti toate avantajele acestei case de vacanta minunate, cu drag Echipa Napoca Imobiliare!

ID OFERTA: 143589

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului NAPOCA IMOBILIARE

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare