Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Gara de Nord

Casa de vanzare, Gara de N, teren 330mp plus 209mp extindere

390.000 eur
ID 3657044
Case - Vile | 115 m² | 5 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Gara de Nord
Număr camere 5
Suprafața utilă 115 m²
Suprafață teren 330 m²
An finalizare construcție 1930
Stare proprietate De renovat
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil
 Demisol

Aceasta proprietate atragatoare este situata pe un teren spatios de 330 mp, cu posibilitatea de extindere pana la generoasa dimensiune de 539 mp, oferind astfel un potential de dezvoltare considerabil. Casa insasi dateaza din anul 1930, avand totusi avantajul de a nu fi clasificata ca monument istoric, ceea ce confera flexibilitate in privinta renovarilor si modificarilor.

Cu o constructie solida din caramida si fara risc seismic, aceasta locuinta ofera un cadru sigur si stabil pentru viitorii sai proprietari. Spre deosebire de multe proprietati din aceeasi perioada, aceasta este dotata cu toate utilitatile moderne, inclusiv apa, gaz, canalizare si curent electric, asigurand un confort deplin in viata de zi cu zi.

Incalzirea este asigurata prin intermediul unei centrale, oferind un climat interior confortabil in timpul iernii. Casa dispune de un pod mansardabil, oferind spatiu suplimentar pentru depozitare sau potential de extindere in viitor. De asemenea, pivnita este o caracteristica valoroasa, oferind un spatiu util pentru depozitare sau alte activitati.

Cu o suprafata utila de 115 mp, casa ofera spatiu generos pentru locuit sau pentru orice proiect de investitie. Aceasta proprietate reprezinta o oportunitate excelenta de investitie intr-o zona centrala si bine conectata din Bucuresti, oferind potentialul de a deveni o locuinta de familie confortabila sau o investitie profitabila in sectorul imobiliar.

Aceasta proprietate este amplasata in apropierea Garii de Nord, oferind acces facil catre una dintre cele mai importante hub-uri de transport din Bucuresti. Cu numeroase mijloace de transport in zona, inclusiv statii de metrou, ITB si tramvai, locatia este ideala pentru cei care calatoresc frecvent sau care doresc sa se deplaseze rapid si comod in oras.

In plus fata de accesibilitatea la transport, zona este bogata in facilitati si servicii. In apropierea casei se regasesc diverse magazine, sali de fitness, spatii de joaca pentru copii, scoli si gradinite, oferind tot ceea ce este necesar pentru un stil de viata confortabil si convenabil.

Aceasta proprietate reprezinta astfel nu doar o investitie excelenta din punct de vedere al locuintei sau al afacerilor, ci si o oportunitate de a trai intr-o comunitate dinamica si bine conectata, unde toate nevoile si dorintele zilnice sunt usor accesibile. Cu infrastructura de transport excelenta si facilitati variate in apropiere, aceasta casa ofera un cadru ideal pentru o viata urbana confortabila si activa.

Solicită vizionarea proprietății

Casa de vanzare, Gara de N, teren 330mp plus 209mp extindere

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
18 Mai
Duminică
19 Mai
Luni
20 Mai
Marți
21 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa de vanzare, Gara de N, teren 330mp plus 209mp extindere
Costin Solomon Consultant imobiliar RE/MAX Impact
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3657044
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
390.000 eur Casa de vanzare, Gara de N, teren 330mp plus 209mp extindere
5 camere  •  115 m²  •  1930
Bucuresti, IF, Gara de Nord
14 mai.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici