Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Bartolomeu

Alegerea dumneavoastră perfectă pentru confortul famili...

270.000 eur
ID 3518414
Case - Vile | 126 m² | 4 camere
Brasov, Brasov / Bartolomeu
Zona Bartolomeu
Număr camere 4
Suprafața utilă 126 m²
Suprafață teren 400 m²
An finalizare construcție 2025
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Vă propunem spre achiziție o casă individuală, localizată în cartierul Bartolomeu din Municipiul Brașov, la numai 10 minute (5 km) distanță de Piața Sfatului. Casa urmează a se construi din cărămidă și va avea un regim de înălțime parter + etaj + pod, cu o amprentă la sol de 99 mp și o suprafață utilă de 126 mp.

Construcția are o structură bine gândită și funcțională. Parterul include living, bucătărie, spațiu pentru luat masa, cameră tehnică, baie, hol, casă a scării și terasă. La etaj, veți găsi două dormitoare pentru copii cu acces la o baie prin hol și un dormitor matrimonial cu baie proprie și dressing. În plus, beneficiați de un spațiu generos de depozitare în pod.

Se acordă o atenție deosebită standardelor de confort și eficiență energetică, asigurând o izolație termică de calitate. Locuința dispune de izolație exterioară cu vată bazaltică (10 cm), ferestre cu geam termopan și tâmplărie PVC pentru o izolație fonică și termică optimă. Încălzirea este realizată prin intermediul centralei termice pe gaz și a instalației de încălzire prin pardoseală, asigurând o temperatură confortabilă în toate încăperile. Casele se predau cu finisaje interioare precum parchet, gresie și faianță, iar băile sunt dotate cu obiecte sanitare.

Casa beneficiază de un teren cu suprafața de 400 mp și de toate utilitățile necesare vieții moderne sunt disponibile, inclusiv curent monofazic, apă curentă, canalizare și gaz. Proprietatea dispune și de un loc de parcare în curte.

Amplasamentul oferă acces facil către facilitățile locale, cum ar fi supermarketul Lidl la 5 minute, Școala Gimnazială 14 la 4 minute, Paradisul Acvatic la 5 minute, Dedeman la 3 minute iar Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav se află la doar 12 minute distanță cu mașina. O altă caracteristică semnificativă este proximitatea de stațiile de autobuz, unde circulă liniile 18 și 41.

Vă invităm să veniți să vizitați locația și de a afla mai multe despre viitoarea dumneavoastră casă! Pentru cumpărător, comisionul este 0%, iar locația poate fi vizionată pe baza unei programări telefonice.

Solicită vizionarea proprietății

Alegerea dumneavoastră perfectă pentru confortul famili...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Alegerea dumneavoastră perfectă pentru confortul famili...
Ovidiu Stefan Consultant imobiliar VIP IMOB
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3518414
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici