Vânzare

4 camere | 104 m²

Casa de vanzare in zona Andrei Muresanu

Cluj / Cluj-Napoca

299.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 104 m²

Suprafață teren 204 m²

An finalizare construcție 2000

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bun venit într-o oază urbană situată în cartierul Andrei Mureșanu, pe strada Eftimie Murgu, nr. 10A. Această proprietate este mai mult decât o simplă casă; este un hub al confortului și al potențialului de investiție, perfect pentru familiile care își doresc un stil de viață urban, dar relaxant.

Situată într-o zonă la mare căutare atât pentru investitori, cât și pentru familiile care caută confort și accesibilitate, aceasta casa oferă o oaza de liniște in inima orașului. Imobil este o investiție de valoare sigură, aflându-se într-un cartier linistit, sigur și cu circulație redusă. În plus, proprietățile din zonă se apreciază constant de la an la an, oferind un potențial de creștere a valorii investiției.

Accesul facil către punctele de interes ale orașului, precum și proximitatea față de școli, grădinițe și locuri de joacă, fac din această locație un paradis urban pentru familii. Stația de transport în comun se află la doar 3 minute distanță, iar Piața Cipariu și centrul orașului sunt la doar câteva minute distanță de mers pe jos sau cu mașina.

Proprietatea în sine te încântă prin confort și funcționalitate. Cu o suprafață utilă de 104 mp, împărțită pe două niveluri, casa oferă un spațiu generos și bine compartimentat. La parter, veți găsi un hol, un living primitoar cu semineu, un dormitor, o baie, o bucătărie complet utilată și o terasă închisă, perfectă pentru momentele relaxante. Etajul dispune de un dormitor, o cameră de zi spațioasă și un balcon care oferă o panoramă încântătoare asupra zonei.

Exteriorul casei este la fel de impresionant, cu un teren frumos amenajat de 204 mp, cu zone de relaxare și joacă atât în față, cât și în spatele casei. Aici veți găsi locul ideal pentru a vă bucura de timpul petrecut în aer liber alături de familie și prieteni.

Proprietatea beneficiază și de un sistem de panouri fotovoltaice de 3kWh, racordat în sistem ca prosumator, asigurând astfel o eficiență energetică remarcabilă și o economie substanțială la facturile de utilități.

Construită pe structură din lemn și fundație din beton, această casă oferă o oportunitate de locuire confortabilă sau de investiție de succes.
De ce să alegi o casă cu structură de lemn?
Deoarece casa este locul unde vă veți petrece cea mai mare parte din timpul liber, aceasta trebuie să fie confortabilă, placută, să ofere sigurantă, caldură etc., iar casa pe structură de lemn este o construcție sigură, cu un înalt grad de izolaţie termică care constituie o alternativă reală la structurile convenţionale din beton, caramidă sau BCA. 

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitați să ne contactați!

Locație

Despre zona "Andrei Muresanu"

păreri exprimate de 38 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.4

Sănătate 6.8

Siguranță 8.2

Calitate aer 7.2

Curățenie 7.7

Zone verzi 7.0

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.6

Cultură 6.4

Educație 7.0

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.0

Nivel de trai 7.7

Magazine 6.5

Localuri 7.9

Parcări 5.6

Zgomot 7.2

Transport în comun

Transport în comun

7.0

Autobuz 8.2

Tramvai 5.8

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Cosmin Sos

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare