Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa de vânzare în Zona Centrală-Oportunitate de inves...

205.000 eur
ID 3230231
Case - Vile | 117 m² | 4 camere
Oradea, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 117 m²
Suprafață teren 46 m²
An finalizare construcție 2016
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă
 Preț negociabil

Oportunitate de investiție în zona centrală., aproape de Parcul Balcescu.
Am deosebita plăcere de a vă prezenta o proprietate cu caracter investițional, în zona Decebal, compusă din două apartamente mobilate și utilate complect. Proprietatea este amplasată pe o stradă fără trafic intens, ferită de zgomotul bulevardelor mari la 2 min de Universitatea Emanuel , Hotelul Ramada, Colegiul Național Iosif Vulcan, la 7 min de Piața Unirii și Primaria Oradea, Parcul Bălcescu și la 3-400 m de Grădina Zoologică. Universitatea Oradea, Magazinul Auchan și Sala Polivalentă (inaugurată recent) sunt poziționate la aproximativ 1 km și foarte aproape de mijloace de transport în comun și stație de taxi.
Casa dispune de două apartamente și se adresează persoanelor care doresc o investiție pe termen scurt, mediu sau lung, clădirea fiind introdusă în circuitul turistic (nota pe booking fiind între 9,7 si 9,9).
Proprietatea este construită și finisată în 2016. Construcție din cărămidă, tencuită cu tencuială pe bază de ciment la interior, iar la exterior este termoizolată cu polistiren de 80. Proprietatea este compusă din parter, etaj și mansardă., suprafața utilă fiind de 117 mp. La parter avem un apartament cu două camere semidecomandat, bucătărie și o baie, încălzirea fiind atât în pardoseală cât și cu calorifere putând fi acționată independent.
Al doilea apartament este la etaj fiind compus dintr-un hol, baie, bucătărie cu living, balcon, iar dormitorul este la mansardă dotat cu baie proprie și balcon.
Tâmplăria este din PVC , atât parterul cât și etajul 1 dispun la ferestre cu rulouri de aluminiu. Încălzirea este realizată cu o centrală Viessmann pe gaz, parchet laminat de 8 mm, scările sunt din beton armat placate cu gresie iar balustrada din inox și scările interioare sunt din lemn cu structură metalică.
Obiectele sanitare sunt de calitate superioară. Parcarea se realizează în perimetrul proprietatii avand disponibile 2 locuri de parcare.
Proprietatea dispune de următoarele utilități: apă , canalizare, gaz, drum asfaltat și iluminat public.
Pentru detalii suplimentare și programarea unei vizionări, vă stau la dispoziție!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Vest 2.1 kilometri
  • Oradea 2.3 kilometri
  • Staţie tren 3.2 kilometri
  • Oradea Est 3.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici