Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa de vânzare la 15 km de Oradea-loc Cheresig

77.000 eur
ID 3546700
Case - Vile | 143 m² | 5+ camere
Cheresig, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 143 m²
Suprafață teren 550 m²
An finalizare construcție 2017
Stare proprietate Nouă

Puzzle Imobiliare va propune spre vânzare în EXCLUSIVITATE, o casa deosebita in regim P+M, construita in anul 2017, situata pe strada Principala din localitatea Cheresig, la mai puțin de 15 km de Oradea.

Casa se afla in stadiu semifinisat, este construita pe un teren cu suprafața de 550 mp si dispune de o curte generoasa având gard construit pe doua laturi ale proprietății, astfel încât mai trebuie amenajat doar in spate si la frontul stradal.
Compartimentarea casei este împărțită astfel:
- la parter: hol de acces, un dormitor, o baie de serviciu, o bucătărie si un living generos de unde se face accesul pe terasa care pleacă din lateralul casei către partea din spate.
- la etaj: un hol cu acces la balconul frontal, 3 dormitoare din care doua cu acces la balconul din spate, un living mare si o baie de serviciu.

Accesul la etaj se face pe scări solide din beton iar planșeul si balcoanele casei sunt in totalitate turnate din beton de calitate superioara.
Casa are suprafața construita desfășurată de 183 mp și o suprafață utila de 143 mp. In spatele casei regăsim un garaj si o camera tehnica cu suprafață utila de 40 mp, construite cu fundație din beton, acoperiș din țiglă si o fosa septica cu volum de aproximativ 50 metri cubi.

Proprietatea este foarte luminoasa, are geamuri Gealan din tâmplărie PVC de foarte buna calitate, uși exterioare termoizolante din PVC, aer condiționat, iar caloriferele sunt cu distribuitor si repartitor individual pentru fiecare in parte. Confortul termic al casei este asigurat prin calorifere atât la parter cat si la etaj de către o centrala pe lemne Celsius Combi de 45 kw si de un puffer cu capacitate mărita.

Construcția casei este din cărămidă Euro Poroton, are fundație din beton si este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm EPS 80. Acoperișul este învelit cu țiglă din beton si este izolat cu un strat din polistiren de 10 cm.
Utilitățile casei sunt asigurate de un put forat care oferă apa potabila( s-a verificat la laborator), de o fosa septica, de curent trifazic si de o centrala pe lemne. Foarte important de menționat, este faptul ca in fata casei exista rețele de canalizare si de apa care urmează sa fie date in folosința de către primărie si la care viitorul proprietar se poate racorda imediat, existând toate conexiunile pregătite.

Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 77 000 euro, negociabil.
Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773936727

Mai multe proprietăți similare puteți vedea pe website-ul: puzzleimobiliare.ro

Solicită vizionarea proprietății

Casa de vânzare la 15 km de Oradea-loc Cheresig

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
04 Martie
Marți
05 Martie
Miercuri
06 Martie
Joi
07 Martie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Cheresig 1.2 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa de vânzare la 15 km de Oradea-loc Cheresig
PUZZLE IMOBILIARE Consultant imobiliar PUZZLE PREMIUM
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3546700
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici