Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa / cabana deosebita de vanzare, Somesul Rece

259.000 eur
ID 2838681
Case - Vile | 180 m² | 4 camere
Somesu Rece, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 180 m²
Suprafață teren 1600 m²
An finalizare construcție 2001
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire
 Preț negociabil

Va propunem spre cumparare o proprietate cu un potential de folosinta diversificat, de dezvoltare a unei afaceri in domeniul turistic, posibilitate de inchiriere pentru relaxare sau organizare de evenimente, a unui centru medical de ingrijire si intretinere varstnici, pentru locuinta permanenta sau ocazionala.
Proprietatea se afla situata in Somesul Rece, intr-o zona superba de munte, la doar 22 km de Cluj-Napoca, fiind marginita pe toata lungimea terenului de un parau, in apropierea padurii.
Constructia se afla pe un teren plat, cu o suprafata de aproximativ 1600 mp, usor retras de la trafic, accesul de la asfalt fiind pe un drum privat. Casa a fost edificata in 2001 pe un singur nivel, cu o suprafata utila de 180 mp, la care se adauga aproximativ 40 mp de terase acoperite. La intrarea in casa avem un hol spatios, din care avem acces direct in zona de zi, cu o suprafata de peste 110 mp, care este impartita in zona de relaxare, unde este un semineu impunator, pe lemne, zona de dinning care comunica cu bucataria open space. Zona celor 3 dormitoare este separata printr-un hol de zona de zi, oferindu-i intimitate. Dormitorul matrimonial are baie proprie, cu cada. Podul este inalt, astfel incat constructia se mai poate extinde cu aproape 100 mp prin mansardare.
Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice pe lemne si arzator pentru peleti cu posibilitatea de a programa de la distanta temperatura ambientala prin termostat, apa este de izvor, canalizarea este proprie, cu fosa septica. Racordarea la gaz se va face in cursul anului 2024.
Pozitia unica, data de amplasamentul intr-o zona de platou insorit, langa apa si padure, cat si facilitatile acestei proprietati o fac o investitie foarte buna.
Se vinde mobilata si utilata, cu exceptia catorva obiecte cu valoare sentimentala.
Va invit sa o vedem impreuna sau sa ma sunati pentru mai multe detalii.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici