Vânzare

5 camere | 110 m²

Casa din caramida 120 mp cu TEREN 840 mp Oras Beresti jud. Galati

Galati / Beresti

30.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 110 m²

Suprafață teren 840 m²

An finalizare construcție 1970

Stare proprietate Rezonabilă

Mobilat și Utilat Complet

Clasa energetică B

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Persoană fizică

De vanzare casa individuala, cu teren generos de 840 mp, dubla deschidere la drum de acces (20 ml deschidere la asfalt si 15 ml deschidere la drum secundar), in oras Beresti, jud. Galati. 
Casa este alcatuita din 4 camere mari, bucatarie, baie cu cada, magazie cu beci. Suprafata construita este de 120 mp, iar cea utila 110 mp. Proprietatea este racordata la apa curenta, canalizare a orasului, curent electric Delgaz, dotata cu 3 sobe din teracota perfect funcionale, parchet in camere, fantana cu apa potabila, mobilata si utilata (aragaz, frigider, boiler).
Magazia din caramida de 60 mp (20x3m), beci aprox 9 mp (3,5 x 2,5m), gradina, locuri de parcare in curte, anexe, gard frontal din tabla + garduri laterale din placi pe soclu de beton. Acoperisul din tabla zincata care necesita o revopsire. Fundatie de beton, pereti grosi cu zidarie din caramida plina dublata.
Prorpietatea este pretabila atat pentru locuit, cat si pentru diverse activitati comerciale, avand un acces direct la drumul principal cu trafic auto, pietonal intens. Aceasta este situata langa Politia si Spitalul Orasului Beresti, jud, Galati.  Strada Muzicii, nr. 1.
Proprietatea are nevoie de o renovare usoara, nefiind locuita de aproximativ 10 ani.
Proprietar direct, tranzactie fara comision.  
Pentru orice informatie sau o vizita va rog sunati la numarul afisat.
Nu suntem interesati de schimburi.


Tel:: —O799–92O–92O–

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Alex

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare