Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Herastrau

Casa duplex spatioasa, curte, garaj, in proximitatea Parc...

850.000 eur
ID 3587543
Case - Vile | 271 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Herastrau
Zona Herastrau
Număr camere 5+
Suprafața utilă 271 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire,    Climă
 Demisol

Va invitam sa facem impreuna o scurta incursiune intr-o casa reabilitata integral in 2020, amplasată in zona Baneasa, in proximitatea Parcului Herastrau, pe o strada linistita si putin circulata.
Pe straduta ingusta, departe de zgomot, insa in proximitatea zonelor de birouri din nordul capitalei, sta asezata aceasta proprietate a carei personalitate urmeaza a fi conturata de catre viitorii sai proprietari. Posibilitatile sunt multiple:
Spatiul este generos, cu o suprafata a terenului de 300 mp, o deschidere suficienta de 15 m si terasa de 65.5 mp, ingrijita decent, dar in asteptarea unui peisaj inverzit, care sa puna cu adevarat in valoare trandafirii proaspat plantati.

Casa in sine are o suprafata desfasurata de 350 mp, cu o configuratie ce cuprinde 7 camere, 5 bai, bucatarie si 5 terase, dispuse pe 2 etaje. Inclusiv garajul este incapator, camera tehnica are o amplasare discreta, iar casa scarii promite sa fie una adaptabila atat pentru un spatiu de birouri, dar si pentru resedinta.
Finisajele incalzesc spatiul generos al camerelor, atentia fiind pusa pe cromatica blanda a zugravelii si a materialelor folosite pentru a decora baile si bucataria. Nu exista mobila, dar nici impedimente care sa va puna probleme la a decora fiecare dependinta dupa bunul plac.
Certificat energetic : Clasa A

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici