Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Stupini, comision 0%

Vila Brasov, proiect unic, priveliste spectaculoasa, Comisio

249.000 eur
ID 3256913
Case - Vile | 150 m² | 3 camere
Brasov, Brasov / Stupini
Zona Stupini
Număr camere 3
Suprafața utilă 150 m²
Suprafață teren 420 m²
An finalizare construcție 2021
Stare proprietate Nouă
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Iti propun un exercitiu de imaginatie. Inchide ochii si vizualizeaza o casa eleganta, intr-o zona linistita. Din bucatarie, mirosul de cafea proaspat rasnita te imbie la relaxare. Iti iei o ceasca de cafea si iesi pe terasa. Lumina blanda a apusului te invaluie tandru. Te asezi in sezlong. La orizont, muntii te saluta si, impreuna cu norii, iti proiecteaza un film inedit. E liniste, auzi doar vantul care canta suav prin frunzele copacilor din jur. Te relaxezi tot mai mult. Te desprinzi de agitatia de la birou, din timpul zilei. Tot stresul de pana atunci devine uitare. Dar nu visezi. E realitate. Poate fi realitatea ta.
Casa din vis se afla in Stupini, intr-o zona linistita. Este o casa pe un singur nivel, construita cu dragoste. Livingul cu geamuri mari este gandit ca o zona cu multiple utilizari. Daca ai nevoie de un spatiu de birou in care sa continui afacerile si din caldura caminului, cu usi de sticla poti compartimenta un spatiu luminos. Privelistea este superba. Poti admira muntii, orasul aflat in departare, poti visa la noi calatorii. Cele doua dormitoare sunt mari, luminoase, cu dressing si baie proprie. Bucataria este mai mult decat incapatoare. Poti sa o amenajezi ca un spatiu demn de un chef cu stele Michelin. Aici, poti savura cina admirand peisajul de vis.
Sa revenim la detalii. Casa este construita cu materiale de top, exact asa cum ai fi facut si tu, daca te-ai fi implicat in procesul de constructie: caramida Porotherm, geamuri termopan triple Salamander, parchet laminat, gresie, faianta, centrala proprie si incalzire in pardoseala, fosa septica, apa din put propriu. Curentul si gazele sunt la 30m de proprietate. Pentru finisaje, poti alege in functie de gustul tau, in limita bugetului stabilit.
Daca vrei ca tot ce am povestit pana acum sa devina acasa pentru tine, e de ajuns un telefon si programam o vizionare, proprietatea este cu Comision 0% din partea cumparatorului.


Id intern: P22

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 270 metri
  • Staţie autobuz 928 metri
  • Staţie autobuz 945 metri
  • Staţie autobuz 1.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici