Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Andronache

Casa frumoasă din cartierul Andronache

215.000 eur
ID 3590705
Case - Vile | 110 m² | 5 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Andronache
Zona Andronache
Număr camere 5
Suprafața utilă 110 m²
Suprafață teren 160 m²
An finalizare construcție 2014
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 3
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Canalizare,    Încălzire,    Climă

Vă oferim oportunitatea de a locui în casa contruită de un foarte bun constructor din zona Bucuresti-Ilfov. Casa este situată la mică distanță de giratoriul de acces in București cand intrăm in oraș prin A3, la nici 5 minute de Sos. Dimitrie Pompeiu, practic pe cealaltă parte a Autostrăzii A3 de strada Fabrica de Glucoză. Tot in apropiere avem Lidl din strada Gherghiței și McDonalds Colentina.
Cartierul Andronache este un cartier liniștit și curat de case vile încevinat cu cartierele Colentina si Tei dar si cu zona de corporații Dimitrie Pompeiu și Fabrica de Glucoză și implicit cu acces facil spre si din Pipera.
Casa care se vinde este situata la intersecția a două străzi destul de puțin circulate dar deoarece suntem lângă accesul din A3 nu este recomandat să lasați copiii sau animalele de companie pe mijlocul străzii deoarece evenimente de circulatie se pot întâmpla. Avem străzi asfaltate, trotuare, iluminat stradal și ne bucurăm de toate facilitățile (apă, gaz, canal, curent electric, cablu si internet). Curtea este în mare parte pavată dar avem și un rastel unde sunt plantate flori, rastel îngrădit deoarece avem și un cățel de talie mare cuminte și ascultător. Porțile sunt acționate de telecomandă iar accesul in casa se face cu cartela. Intrarea in casă se face prin terasa acoperită unde avem și un grup sanitar pentru cei care ne vin in vizită la un grătar. Din terasă intrăm in salon, avem un salon spațios de peste 20mp ce ne oferă acces spre bucătărie, spre baie dar și spre o cameră de oaspeți. La etaj avem 3 dormitoare si 2 grupuri sanitare, unul cu duș si celălalt cu cadă. Din cele două dormitoare care sunt spre stradă avem acces spre 2 balcoane ce duc spre o terasă de aproximativ 20mp perfectă pentru relaxare și socializare. Casa beneficiază de o centrală nouă de 35kw cu 3 vase de expansiune iar instalația electrică este realizată de un instalator foarte bun si sunt folosite doar materiale de calitate. Casa suprinde prin compartimentarea extrem de practică, spațiile foarte bune si locația ei ce permite acces facil spre mai multe zone de interes. Scoala Americană este la 15-20 de minute, zona de birouri din nordul capitalei la 5 minute, Piata Obor la 15-20 minute, practic tot ce ne dorim in materie de servicii si facilități urbane sunt la mică distanță și ușor accesibile. Vă oferim o casă ce poate reprezenta pentru dumneavoastră o creștere importantă a calității vieții.
Vă așteptăm cu drag la vizionări. Daniel, Apulum94.

Solicită vizionarea proprietății

Casa frumoasă din cartierul Andronache

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa frumoasă din cartierul Andronache
Duta Daniel Consultant imobiliar Apulum 94
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3590705
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici