Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central, comision 0%

Casa generoasa in Vladimirescu, cartierul Tineretului

250.000 eur
ID 3560218
Case - Vile | 250 m² | 5+ camere
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 250 m²
Suprafață teren 501 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 5-10
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie

ID: P3216

Golden Real Estate vă propune spre achiziție o casă generoasă situată în cartierul Tineretului din Vladimirescu. Proprietatea se întinde pe un teren cu o suprafață de 501 m2, având o suprafață construită totală de aproximativ 280 de m2 și cea utilă de aproximativ 240 m2. În curte, regăsim două clădiri individuale: casa principală - reședința de familie și o clădire anexă care poate deservi diferite utilizări fie pentru munca de acasă ca birou contabil, atelier mic de producție, ori o clădire separată pentru o familie extinsă, mai numeroasă. În ceea ce privește clădirea anexă, are o compartimentare după cum urmează: un hol de intrare situat pe mijlocul clădirii, o baie în fața intrării și 2 camere spatioase pe cele două părți. Camera din stânga are o ieșire spre o terasă mare și acoperită.

Această clădire se regăsește în totalitate ca nivel de finisaje la gri, atât pe interior cât și pe exterior. Are pereții construiți din cărămidă Porotherm, o izolație de 10 cm la exterior peste care este tras tinci, așteptând o tușă finală cu culoarea pentru exterior. Acoperișul pe structură de rezistență din lemn, acoperit cu țiglă de calitate, geamurile și tâmplăria din termopan prevăzute cu glafuri din marmură la exterior. Instalația electrică de calitate, marca Gewiss.

Casă principală se vinde la cheie: regăsim o construcție din cărămidă Porotherm de tip P+M, izolație exterioară de 8 cm, geamurile și ușile din termopan cu tâmplărie din lemn, acoperișul acoperit cu țiglă de calitate. Ca și compartimentare, regăsim la parter un living generos, o baie de serviciu, bucătărie prevăzută cu cămară pentru alimente, casa scării precum și un prim dormitor. La nivelul superior regăsim o mansardă înaltă, care găzduiește 3 dormitoare spațioase dintre care unul cu ieșire pe balcon în partea din față a casei, o baie principală prevăzută cu o cadă dublă precum și un hol generos cu ieșire pe un alt balcon cu vedere spre curte. Casa scării este generoasă și prevăzută cu iluminatoare pentru un plus de lumină naturală. Proprietatea este racordată la toate utilitățile: apă, canal, curent și gaz, având o centrală proprie pe caz prevăzută cu calorifere. 

Ca și amenajări exterioare, zidul de jur împrejurul casei este în totalitate al proprietății, având gard din beton, poartă metalică și pavaj atât în curte precum și la exterior oferind posibilitatea parcării unui număr generos de mașini în fața casei. Jgheaburile colectoare ale apei pluviale sunt metalice, conectate la sistemul de canalizare. Gazonul, este prevăzut cu un sistem automatizat de irigație legat la un puț forat pe proprietate. 

Prețul acestei proprietăți este de 250.000 Euro, negociabil

Pentru această proprietate nu se percepe comision din partea clientului cumpărător.


Id intern: P3216

Solicită vizionarea proprietății

Casa generoasa in Vladimirescu, cartierul Tineretului

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Glogovăț 518 metri
Contactează utilizatorul
Casa generoasa in Vladimirescu, cartierul Tineretului
Georgiana Moțocan Consultant imobiliar GOLDEN IMOZONE S.R.L. Arad
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3560218
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici