Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa, hala si teren, Vasile Alecsandri, jud. Tulcea - lic...

565.327 lei
ID 3316380
Case - Vile | 500 m² | 5+ camere
Vasile Alecsandri, Tulcea / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 500 m²
Suprafață teren 2500 m²
An finalizare construcție 1970
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi mai mult de 3
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Imobilul se vinde prin licitatie publica in executare silita!
Proprietate compusa din teren intravilan in suprafata de 2,500 mp (2,604 mp din masuratori) si constructiile C1-C5 cu destinatie industriala, productie si rezidentiala, avand suprafata totala construita Ia sol de 546 mp, accesul realizandu-se din Str. 2, strada asfaltata, cu o singura banda pe sens, aflandu-se la o distanta de aproximativ 80 m fata de DJ222B.
Terenul este incadrat ca „intravilan" si are categoria de folosinta „curti-constructii" pentru suprafata de 1.270 mp si „arabil" pentru supfata de de 1.334 mp. Acesta are o forma aproximativ dreptunghiulara si o deschidere de 34,5 ml catre drumul de acces asfaltat
Constructia C1 - locuinta de tip casa a fost construita in anul 1970, are o suprafata construtia desfasurata de 111mp si un regim de inaltime P. Aceasta are fundatie de ciment si piatra, suprastructura din zidarie finisata cu tencuiala. Tamplarie exterioara este din PVC cu geam termopan, iar acoperisul este de tip sarpanta acoperita cu tigla. Finisajele interioare sunt considerata a fi de calitate inferioara: pardoseli acoperite cu lemn si peretii tencuiti.
Constructia este functionala si alimentata cu acces la energie electrica si Instalatii sanitare /incalzlre
Constructia C2 - anexa a fost construita in anul 1970, are o suprafata construtia desfasurata de 18mp si un regim de Inaltime P. Aceasta are fundatle de ciment si suprastructura zidarle usoara. Tamplarle exterioara este din PVC cu geam termopan., iar acoperisul este de tip șarpanta acoperita cu tlgla, Finisajele interioare sunt considerate de calitate inferioara: pardoseli acoperite cu lemn si pereti tencuiti. Constructia este functionala si alimentata cu acces la energie electrica.
Constructia C3 - magazie a fost construita in anul 1970, are o suprafata construita desfasurata de 10mp si un regim de inaltime P. Aceasta are fundatie de ciment si suprastructura zidarle usoara. Tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan, iar acoperisul estede tip sarpanta acoperita cu tigla. Finisajele Interioare sunt considerate de calitate inferioara: pardoseli acoperite cu lemn si pereti tencuiti. Constructla este functionala si alimentata cu acces la energie electrica.
Constructia C4 - Grajd porcine a fost construita in anul 1970, are o suprafata construita desfasurata de 93mp si are un regim de inaltime P. Aceasta are fundatie de ciment si suprastructura zidarle usoara cu destinatie . Finisajele minime cu acoperis si nu are utilitati.
C5 - Hala productie a fost construita in anul 2013, are o suprafata construita desfasurata de 314mpsi un regim de Inaltime P. Aceasta are fundatie de beton armat sl suprastructura metalica acoperita cu panouri sandwich si pereti exteriori din panouri sandwich. Finisajele interioare sunt considerate a fi de calitate medie, specifice activitatil industriale sl de productie : exista camera frig, vestiar, zona vanzare, pardoseli acoperite cu ciment. Compartimentarea esta facuta din panouri sandvich., iar tamplarie exterioara este din PVC, cu usi de acces batante. Constructia este functionala cu acces Ia energie electrica, sanitare si instalatii sanitare/incalzire.
Imobilul dispune de acces la energie electrica, apa si canalizare Terenul este ingradit cu gard metalic si soclu de zidarie.

Imobilul este amplasat in zona estica, periferica a localitatiiVasile Alecsandri, la iesirea catre Stejaru, in apropiere de stadion, intr-o zona rezidentiala , caracterizata prin prezenta unor proprietati de tip casa / vila , vechi si noi.
Proprietatea este situata in Vasile Alecsandri, Str. 2, jud. Tulcea.

Solicită vizionarea proprietății

Casa, hala si teren, Vasile Alecsandri, jud. Tulcea - lic...

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa, hala si teren, Vasile Alecsandri, jud. Tulcea - lic...
George Budu Consultant imobiliar Imopont.ro
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3316380
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici