Vânzare

3 camere | 80 m²

Casa în Curtici cu două corpuri de cladire, teren de 1080m

Arad / Curtici

52.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 80 m²

Suprafață teren 1080 m²

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Comision cumpărător 2%

Utilități Curent

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID P12754
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă în localitatea Curtici, formată din două corpuri de cladire, foișor, cu un teren în suprafață de 1080 mp. Casa are o amprentă la sol de 100mp, cu o suprafață utilă de 80 mp, un front stradal de 22 ml.

Corpul principal de clădire este compus dintr-un hol, baie cu geam și duș, sufragerie și dormitor, o cămară de alimente. Corpul secundar de clădire se compune dintr-o terasă, o bucătărie de vară, bucătăria principală cu zonă de gătit și zonă de servit masa și un dormitor. Casa este frumos amenajată, în stil rustic, punând în valoare farmecul locuinței, dar în același timp a fost consolidată și s-a intervenit prin consolidări la nivel de structură, pereți, acoperișul schimbat.

În curte avem un foișor frumos amenajat, ideal pentru a petrece timpul în aer liber, iar grădina este cultivată cu pomi fructiferi pe rod.

Casa este situată într-o zonă foarte liniștită, se pretează foarte bine pentru o familie care își dorește să se bucure de beneficiile vieții la țară.

Preț 52.500 euro, negociabil.
Agent exclusiv Golden Real Estate.

Id intern: P12754

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Paula Muntean

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare