Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa in frumosul complex rezidential Green City

150.000 eur
ID 3045721
Case - Vile | 120 m² | 4 camere
1 Decembrie, Bucuresti-Ilfov / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 120 m²
Suprafață teren 180 m²
An finalizare construcție 2022
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Canalizare,    Încălzire

Va propun un imobil la cheie situat in inima cartierului rezidential Green City. Green City este un complex rezidential in continua crestere care ofera un standard redicat de confort pentru toti rezidentii, este situat in zona metropolitana Bucuresti, la 20 km de Piata Universitatii in partea de sud a orasului si apartine administrativ de localitatea 1 Decembrie.
Casa pe care o propun spre vanzare este finalizata in acest an, 2022, are toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare), este amplasata in mijlocul cartierului, strazile sunt asfaltate, cu tortuar si cu iluminat public. Imobilul este gandit pentru un maxim de confort cu o suprafata a terenului care sa nu dea batai de cap si care sa corespunda necesitatilor de spatiu ale oamenilor moderni. In fata casei se pot parca 2 masini, curtea de aproximativ 100mp este usor de amenajat de proprietar fara a contracta un peisagist si in amenajare ne putem inspira sau nu de la vecini care au felurite maniere de folosire a spatiului, functie de nevoile fiecaruia.
La parter avem living-ul spatios de aproximativ 40mp, o bucatarie de peste 14mp, un grup sanitar amplasat chiar langa usa de intrare si zona de langa scara care urca la etaj unde mai avem o debara iar sub scara deasemenea putem crea spatii de depozitare, la etaj avem 3 dormitoare deservite de 2 grupuri sanitare, un grup sanitar deserveste 2 dormitoare si unul este integrat in dormitorul mare. Pentru finisajele interioase s-a folosit travertin, tamplarie Salamander cu 7 camere si sistem de feronerie Roto, centrala termica este marca Immergas. Va asteptam cu drag sa va mutati in aceasta frumoasa casa. Daniel, Apulum94. Facilitam si obtinerea de Credit Ipotecar.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici