Anunțul a fost dezactivat!

Sergiu

Proprietar
Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casă in Marghita Chiribiș Oradea Bihor

90.000 eur
ID 2652676
Case - Vile | 316 m² | 5+ camere
Oradea, Bihor / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

316 m²

Suprafață teren
1860 m²
An finalizare construcție
2018
Stare proprietate
În construcție
Mobilat/Utilat
Nemobilat
 Preț negociabil
 Accept schimb

Casa de Vanzare in localitatea Chiribiș intr-o zona foarte linistita, pe strada sunt construite case . Cu o panormă superbă . La un 1km de autostrada Suplacu de Barcau-Chiribis-Oradea.

Pretul casei difera in functie de faza la care se va preda (gri /alb/ cheie) .
In momentul de fata este in faza de constructie.Casa se poate preda si la alb dar și la cheie prețul diferă in functie de finisajele pe care vi le doriti. Prețul la alb și cheie diferă dar începe de la 85.000€ finalizarea durează cel puțin 2 lunii de zile cu un avans minim de 40% din sumă . Accept și plate prin credite bancare in termen de 24 de lunii de zile .
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati telefonic sau mesaj 0737-354-483
Casa este construită in anul 2018 structura de rezistența : Fundație și cadre de beton armat cu pereți portanți din cărămida porotherm .
Imobilul are 10 încăperi dispus pe 2 nivele .
Parterul este compus din living open-space , bucătărie , baie , cameră de zi și intrarea in garaj se face prin casă si in garaj mai dispune de o camera tehnică . Mansarda este compusă din 2 camere , o cameră mare , o baie și 2 dressinguri cu ieșire pe balcon .
Casa este pozitionata spre soare (soarele rasare in spate spre terasa - ziua lumineaza living-ul si apune in fata spre bucatarie si cele 2 dormitoare). Compartimentarea s-a realizat respectand separarea zonei de zi si a zonei de noapte fiind compusa din 3 dormitoare, 2 bai (una apartine dormitorului matrimonial), si living cu bucatarie openspace cu posibilitate de separare fata de living.

Terasa are o suprafata generoasa fiind acoperita si umbrita pe tot parcursul zilei. Dispune de utilitati trase pentru a se putea instala mobila de bucatarie si la exterior.

Suprafata teren:1860mp
Suprafata totala construita:316mp
Suprafata utila:158mp amprenta parter
Suprafața curte:820mp
Suprafața grădina 1040mp
Suprafata terasa: 21,5mp


Utilitati/Bransamente: Electricitate, Gaze Naturale, Cablu TV/Internet, Fosa Septica ecologica (nu fosa din tuburi de fantana nesigilata) . Momentan in casă sunt doar gazul și apa trase in casă .

Tamplarie PVC cu profile Gealan Gri Atrantacit (interior exterior) de 90mm si geamuri tripan (4 season + flat + Low-e) cu o latime a sticlei de 52mm.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici