Vânzare

4 camere | 103 m²

Casa in zona centrala, la 10 minute (800m) pe jos de Piata Mare

Sibiu / Sibiu

235.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 103 m²

An finalizare construcție 1960

Suprafață teren 300 m²

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Persoană fizică

Vand casa in zona centrala, situata la 10 minute (800m) de Piata Mare. Este o casa construita trainic si solid de un arhitect, inainte sa ajunga in posesia familiei mele in urma cu aproximativ 50 de ani.

Este compusa din 2 dormitoare, living, bucatarie, baie cu dus, baie de serviciu, pivnita, camara, curte cu loc de gratar, loc de parcare in curte, casuta de oaspeti(1 dormitor, living cu bucatarie, baie,balcon).
Primul dormitor este cu terasa si iesire in curte, celalalt cu ferestre imense pe coltul camerei si cu nisa in perete pentru iubitorii de carti. Camera de zi este amenajata in stil clasic cu mobila originala, candelabru de alama, etc. Holul continua, la fel ca cele mentionate pana acum, cu parchetul orginal, din lemn masiv. Bucatarie de dimensiuni rezonabile, cu o camara aproape. Baie cu dus apropiata de intrare, baie de serviciu la ultimul dormitor. Pivnita mare(42 mp) si inalta(peste 2.5m), cu geam, poate fi amenajata ca spatiu suplimentar locuibil. Casuta de oaspeti este langa locul de gratar. Ea este compusa din living cu bucatarie si o baie cu dus la parter, si un dormitor cu balcon la mansarda. Locul de gratar are aproximativ 50 mp si este prevazut cu acoperis.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Duma Radu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare