Vânzare

3 camere | 77 m²

Casa individuala cu apartament anexa, 860 mp teren, zona VIV

Cluj / Floresti

230.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 77 m²

Suprafață teren 860 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Parțial

Numărul de locuri de parcare 2

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Blitz ofera spre vanzare casa individuala situata intr-o zona foarte accesibila din apropierea VIVO Mall, oferind astfel in imediata proximitate toate facilitatile: centru comercial cu multiple magazine, restaurante, banci, farmacii di mijloace de transport in comun.

Suprafata totala masurata a terenului este de 860 mp, cu front la strada asflatata de peste 15 ml, astfel proprietatea ofera o curte individuala aerisita, cu spatii generoase pentru parcare, zona verde si gradinarit.  

Pe teren exista 2 constructii astfel:  

 - Casa principala cu regim de inaltime D+P+M, constructie din BCA pe fundații din beton, cu suprafata utila total de 77 mp compusa astfel : pe PARTER: hol intrare, camara, camera de zi, bucatarie decomandata, si baie , iar la ETAJ: 2 dormitoare si o baie.

- Cladire anexa amenajata intr-un mini apartament de 30 mp cu living open space cu bucatarie, baie si dormitor in mansarda, spatiu binevenit pentru vizitele familiei extinse sau a prietenilor!

Pentru extras spatiu de depozitare, casa dispune atat de pivnita de 20 mp cat si de un garaj spatios ce poate fi impartit partial pentru un al 3 a dormitor!

Dispune de incalzire prin centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala pe parter si calorifere la etaj, fiind racordata la toate utilitatile: gaz, curent, apa si canalizare.

Daca iti doresti sa locuiesti intr-o zona verde cu multiple facilitati in imediata apropiere, suna-ne sa discutam mai multe detalii!
Cod ofertă / ID BLITZ: P130829
Id intern: P130829

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului BLITZ Romania

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare