Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casă individuala, cu gradina, exclusivitate

239.000 eur
ID 3629239
Case - Vile | 110 m² | 4 camere
Feleacu, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 110 m²
Suprafață teren 300 m²
An finalizare construcție 1980
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
Utilități Curent,    Apă,    Gaz,    Încălzire,    Climă

Va prezentam o proprietate situata intr-o zona pitoreasca, in Feleacu, localitate situata la 7 km de Centrul orasului Cluj-Napoca.
Pe un teren de 300 mp, cu o amprenta la sol de 82 mp, a fost edificata constructia pe un singur nivel, compusa din 3 camere, bucatarie, 2 bai, pivnita. Acoperisul a fost schimbat complet cu tigla metalica Lindab, cu o garantie de 50 ani, avand o arhitectura frumoasa, cu 5 lucarne si a fost refacut podul, unde este amenajata o camera de relaxare cu cinema si sauna uscata, nisa de dormit, astfel marindu-se suprafata utila cu inca aproximativ 50 mp, pe langa cei 63 mp de la parter, obtinand o suprafata utila de peste 110 mp. Au fost executate lucrarile de izolatie cu vata bazaltica, respectiv vata minerala de 20 cm.
Va puteti bucura de o curte de peste 200 mp, inverzita si in miez de iarna prin arbustii ornamentali si bambusul cu o inaltime de peste 2m, curte cu o impartire eficienta, cu zona de barbeque, zona de relaxare, zona de gradinarit, daca va doriti o mica gradina de legume.
Pe langa incalzirea realizata prin calorifere cu ajutorul unei centrale termice Viessmann, de ultima generatie, exista si cate un semineu in fiecare camera de la parter, doua pe lemne, unul pe gaz, iar podul este dotat cu o instalatie de aer conditionat performanta care asigura atat racirea,cat si incalzirea. Bucataria este dotata cu aparatura de inox, instalatiile sanitare sunt Grohe, blatul este din granit, Black Galaxy. Casa se vinde mobilata si utilata, inclusiv masina de spalat rufe si uscator, cu exceptia catorva obiecte cu valoare sentimentala. O camera, cu baie proprie este cu intrare separata, ceea ce va ofera posibilitatea de a avea aproape un parinte, mai multa intimitate pentru un adolescent sau o puteti folosi ca bucatarie de vara, camera de sport, orice altceva va acopera nevoile si confortul. Casa a fost izolata si exterior cu polistiren de 10 cm, ultima renovare fiind in 2020, cand s-au montat si rulouri exterioare de aluminiu, la toate ferestrele.
Proprietatea dispune de panouri solare de 6 kw si de statie de incarcare masini electrice de 11 kw.
Amplasamentul acestei proprietati este pe platoul dealului Feleacului, in apropierea Punctului panoramic, la 100 m de Pahumi, in apropierea padurii Faget, cu trasee de biciclete si drumetii, la 2 km de Wonderland Cluj Resort.
Aceasta proprietate o recomand iubitorilor de natura, de liniste, de aer curat, acelora care doresc sa evadeze din oras si totusi cu un acces facil catre acesta.
Mai sunt multe de descoperit, ma puteti suna pentru mai multe detalii sau pentru a o vedea impreuna.

Solicită vizionarea proprietății

Casă individuala, cu gradina, exclusivitate

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă individuala, cu gradina, exclusivitate
Mirela Ungureanu Consultant imobiliar RE/MAX CONCEPT
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3629239
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici