Vânzare

2 camere | 51 m²

Casa individuala cu teren de 551 mp in Sura Mare

Sibiu / Sura Mare

65.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 51 m²

Suprafață teren 551 m²

An finalizare construcție 1967

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Utilități Curent, Apă, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

De vanzare in localitatea Sura Mare judetul Sibiu casa individuala, dispusa pe parter, compusa din 2 camere in suprafata totala de 62 mp, pozitionata pe un teren de 551 mp cu front stradal de 7 m.
Casa este compusa din 2 camere generoase, bucatarie si toaleta de serviciu, toate acestea insumand 51 mp utili. Separat de suprafata utila a case aceasta mai dispune si de numeroase anexe gospodaresti. Terenul total al casei fiind de 551, amprenta casei este de 62 mp astfel ramanand o curte libera de 489 mp pe care sunt amplasate anexele gospodaresti. Curtea este impartita in doua zone, partea din fata fiind destinata relaxarii si a petrecerii timpului in aer liber iar curtea din spate ( gradina ) fiind destinata agriculturii pentru independenta hranei. 
Din punct de vedere al pozitionarii aceasta se afla pe o strada complet asfaltata si iluminata, situata in plan secundar fata de artera principala ( DN 14 ), facand din aceasta proprietate o locatie linisita, lipsita de zgomot si praf dar si accesibila fiind la aproximativ 100 m: magazinul alimentar Profi si scola generala din Sura Mare, drumul principal ( DN 14 ) prin intermediul caruia avem acces rapid spre complexul de magazine Prima Shopping si autostrada A1 care ne face legatura cu zone importante ale orasului Sibiu. 
Din punct de vedere al amenajarilor casa necesita renovare atuu pentru viitori proprietari avand posibilitatea de personalizare dupa bunul plac.
Valoarea de achziitie este de 65.000 euro negociabil, aceasta patand fi achziitionata si prin credit bancar. ID intern: 2280.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ureche Pavel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare