Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Nord

Casa individuala cu teren generos Corbeanca

398.000 eur
ID 3566241
Case - Vile | 195 m² | 4 camere
Tamasi, Bucuresti-Ilfov / Nord
Zona Nord
Număr camere 4
Suprafața utilă 195 m²
Suprafață teren 960 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Propunem spre vanzare casa individuala spatioasa in Corbeanca, zona linistita, iluminat public, amplasata pe un teren generos de 960mp, cu regim de inaltime S P, constructie 2018, cu structura pe cadre de beton si caramida, acoperis tabla Gerard, cu o supr. totala : 230mp, supr. utila : 195mp, amprenta sol: 220mp, deschidere la strada 26mp.

Proprietatea dispune de 4 camere, 3 dormitoare ( 12 mp, 13.4 mp, 14.1 mp) unul din ele cu dressing 3.5 mp , 2 bai( 3.8 mp, 5.9 mp), vestibul intrare: 9.3 mp, bucatarie: 11.4 mp, living cu zona de dining 40.1 mp si semineu cu focar din fonta cu 3 laturi de sticla care are o putere 15 kW, camera tehnica: 12.9 mp, acces in spatiul de depozitare din pod prin chepeng, beci 22.5 mp si doua terase acoperite(13.7 mp, 15.6 mp).

Imobilul este bransat la: electricitate(curent trifazic cu stabilizator de tensiune instalat pe pompa de caldura), gaze si beneficiaza de: fosa septica ecologica Sebico 3000 litri, instalatie de dedurizare si neon UV (antibacterian) in beci, alimentare cu apa put propriu sapat la 50 m, incalzire in pardoseala cu pompa de caldura foarte eficienta termic, termostate Salus inteligente instalate in fiecare camera controlabile din telefon, o a doua pompa de caldura aer - apa cu boiler de 300 l pentru apa calda, aer conditionat 24000 BTU, sistem de ventilatie cu recuperare de caldura Prana pentru o aerisire cat mai eficienta din punct de vedere energetic, sistem de supraveghere video curte si casa, alarma cu senzori de miscare si de contact.

Detalii constructie si finisaje: izolatie de 15 cm polistiren grafitat pentru pereti si 30 cm vata minerata spre pod, tamplarie Salamander seria BlueEvolution 92 cu 3 randuri de garnituri, geamuri tripan, usa de intrare Mako izolata termic, usi interioare lemn masiv si glafuri interioare lemn masiv, bai si bucatarie sunt placate cu piatra naturala (travertin). Bucataria, achizitionata de la Casa Magica Design, este dotata cu: cuptor cu microunde si cuptor electric Hansa, hota Electrolux retractabila, plita cu inductie Electrolux cu 5 zone de gatit, masina de spalat vase semi-incorporabila Beko, frigider LG, separator de grasimi, sistem cu osmoza inversa cu remineralizare pentru apa potabila.

Curtea proprietatii este amenajata cu gazon, pomi, sistem de irigatie automata, terasele, doua anexe pentru depozitare, poarta de acces cu automatizare, iar trotuarele si zona de parcare sunt placate cu granit de exterior antiderapant.

Strada asfaltata, pe care se afla casa, are acces facil catre mijloace de transport in comun, scoala, gradinita, padure, zone comerciale, Dn 1, A0.

Solicită vizionarea proprietății

Casa individuala cu teren generos Corbeanca

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casa individuala cu teren generos Corbeanca
Tatiana Nastase Consultant imobiliar Asociatia Brokerilor Imobiliari
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3566241
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici