Vânzare

4 camere | 175 m²

Casa individuala de vanzare cu garaj pivnita terasa Selimbar

Sibiu / Sibiu

259.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 175 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2023

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 2%

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Cu aceasta proprietate de lux, vei putea sa-ti indeplinesti visul de a trai intr-o casa moderna, luminoasa si confortabila, inconjurata de un spatiu generos de curte si terasa unde sa te relaxezi in fiecare zi. Construita in anul 2023 aceasta casa iti va oferi confortul pe care il cauti, datorita compartimentarii decomandate si a spatiilor generoase de care dispune. Se va preda la stadiul de alb, urmand ca tu sa fii designerul noului camin.
De la prima vedere, proprietatea impresioneaza prin designul modern si functionalitatea acesteia. Amplasata pe un teren cu o suprafata de 500 mp, aceasta casa cu 4 camere este perfect compartimentata pe doua niveluri, cu o terasa generoasa de 20 mp si o curte modern amenajata cu dale si gazon, unde te poti bucura de momente de relaxare alaturi de familie si prieteni.
La primul nivel al casei vei gasi un living spatios, un dressing, o baie moderna si o bucatarie inchisa cu acces la camara, baia de serviciu si accesul la pivnita generoasa de la demisol.
La al doilea nivel vei descoperi trei dormitoare, dintre care unul dispune de un dressing, o baie spatioasa, unde vei putea sa te relaxezi intr-un spatiu intim si confortabil.
Proprietatea dispune de toate dotarile de care ai nevoie, inclusiv o centrala termica individuala cu instalatie prin pardoseala, care iti va asigura o temperatura optima in fiecare camera si un sistem de supraveghere video, care iti va oferi siguranta si confortul de care ai nevoie. Finisata cu materiale de calitate superioara, aceasta casa are izolatie termica exterioara cu vata bazaltica, acoperis din tigla de beton si geamuri termopan cu 3 foi de sticla pe rame de PVC, care permit accesul natural al luminii in interiorul casei pe tot parcursul zilei.
Proprietatea te va impresiona cu un nivel ridicat de confort, siguranta si calitate. Asadar, achizitionand aceasta proprietate, iti vei transforma visul in realitate si vei putea sa traiesti confortabil si modern in fiecare zi!
 
Pret: 259.000€
Cod ofertă / ID: P20902
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20902

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Florica Snop

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare