Vânzare

4 camere | 120 m²

Casa individuala lux Gilau

Cluj / Floresti

263.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 580 m²

An finalizare construcție 2021

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 2

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

EDIL Floresti imobiliare va ofera spre vanzare o casa individuala cu 4 camere, bucatarie, 2 bai in GILAU, in apropiere de CENTRU. Suprafata utila este de 120 mp utili, cu un teren de 580 mp. Casa este dispusa pe nivele astfel: demisol-Beci-12 MP, parter:- Living cu Bucătărie de aproximativ 40 mp ,Hol,Baie ,Cameră tehnică ,Terasa acoperita de 24mp,

etaj - 3 dormitoare, Hol, Baie.
Gresia și faianța sunt importate din Italia, iar parchetul este de tip SPC. Casa este complet utilată și mobilată cu produse de marcă.
Exteriorul casei include o curte pavată, poartă automată, grădină cu zonă de legume, pomi fructiferi, viță de vie, zmeură, mur, trandafiri etc. De asemenea, există un loc amenajat cu ciubăr, două locuri de parcare acoperite, iar in spate, un garaj pentru depozit și unelte. Casa beneficiază de o fântână și un rezervor subteran pentru apa de ploaie, conectate pentru irigații.
Aceasta este situata in zona linistita, in zona cu spatiu verde. Imobilul mai are si alte dotari precum centrala proprie, ferestre de termopan, usa metalica, gradina, terasa, acces auto in curte, frigider, aragaz, masina de spalat, televizor. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte oferte nu ezitati sa ne contactati telefonic sau la sediul nostru EDIL Floresti, Str. Eroilor, Nr. 25, Ap. 15 (et. 1), Floresti.

ID 245438

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului bianca

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare