Vânzare

3 camere | 130 m²

Casa individuala noua, constructie 2022, Zimandcuz, comision

Arad / Zimandcuz

185.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 130 m²

Suprafață teren 500 m²

An finalizare construcție 2022

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Utilități Apă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID: P12331
Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă individuală la sol, construcție 2022, situată în localitatea Zimandcuz, într-un cartier nou aflat în plină dezvoltare, în imediata apropiere a orașului.
 
 Poziționată pe un teren în suprafață de 500mp, și cu o amprentă la sol de 150mp, având o suprafață utilă de 130mp, casa este construită din BCA, cu fundație de beton și cu planșeu de beton care permite mansardarea.
 
 Fiind gândită și proiectată foarte practic, cu o compartimentare decomandată, casa este compusă din două dormitoare, living spațios, dressing, două băi, bucătărie, cămară de alimente, cameră tehnică, terasă, iar în curte mai există o terasă de 30mp, cu loc amenajat pentru grătar, un spațiu de depozitare și o baie de serviciu.
 
 Amenajările locuinței sunt de cea mai bună calitate, realizate cu o mare atenție la detalii, avem așadar geamuri termopan, uși interioare Pvc, gresie, pereți tencuiți cu tinci și zugraviți cu lavabil.
 
 Încălzirea locuinței este asigurată printr-o centrală pe curent, având sistem de încălzire în pardoseală, cu cheltuieli foarte mici, iar ca utilități avem curent trifazic, apă forată și prister, lucrările pentru canalizare și apă fiind în desfășurare.
 
 Casa se vinde complet mobilată, mobilierul fiind realizat la comandă, și utilată cu electrocasnice, fiind astfel pregătită să își primească noii proprietari.
 
 Preț: 185.000 euro, negociabil.
 Agent exculsiv Golden Real Estate.


Id intern: P12331

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Paula Muntean

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare