Vânzare

2 camere | 59 m²

Casa la pret de apartament cu 2 camere Bod, Brasov

Brasov / Bod

126.400 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 59 m²

An finalizare construcție 2018

Suprafață teren 864 m²

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Persoană fizică

Va propun spre vanzare o casa in localitatea Bod, la 10 km de orasul Brasov. Imobilul este construit pe structura metalica cu un singur nivel, avand o suprafata aprox. 60 mp .
Proprietatea este formata din living open space cu bucataria, un dormitor,  hol si baie. Casa este construita pe o parcela de 864mp .
O proprietate excepțională, situată într-o locație convenabilă și liniștită, ideală pentru cei care caută un stil de viață confortabil și modern., este inconjurata de pomi fructiferi (meri, prun, cais, cirese, visine, nuci, par,  vita de vie, capsuni, liliac, magnolii  si multi trandafiri)
• Finisaje de înaltă calitate: polistiren pe exterior si vata bazaltica pe interior, tencuială decorativă, termopane pentru o izolare termică excelentă.
• Sistem modern de încălzire cu semineu pe lemne + încălzire electrica cu panouri SUNJOY care au la baza tehnologia revolutionara TURMALINA.+aer conditionat (aer cald+aer rece)
• Construcție recentă din anul 2018, garantând calitate superioară și standarde moderne.
• Proprietate mobilată și complet utilată pentru a vă satisface toate necesitățile locative.
Utilitatile de care dispune proprietatea sunt - apa (prin forare) si fosa septica bio 2000 L. Singura factura este cea de energie electrica care poate fi diminuata prin montarea de panouri fotovoltaice.

Datorita pozitionarii sale aproape de oras - aproximativ 10 km pana la Coresi Shopping Resort si 12 km pana in Centrul Istoric, proprietatea se preteaza atat ca rezidenta permanenta cat si ca locuinta de vacanta, in apropiere se gasesc numeroase locuri de relaxare si agrement - Centru de echitatie Cismasu, Baltile de pescuit Cismasu, Rezervatia naturala Dealul Lempes, Bisericile fortificate din Harman si Sanpetru etc

Zona in care se afla imobilul este una in plina expansiune cu numeroase constructii noi in vecinatate.
Daca v-am starnit interesul, va asteptam la vizionare pentru a vedea cu adevarat potentialul acestei proprietati!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului DORELA

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare