Vânzare

5 camere | 315 m²

Casa la principala cu spatiu comercial in SANTANA 

Arad / Santana

135.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 315 m²

Suprafață teren 995 m²

An finalizare construcție 1920

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

      Profi Imobiliare in parteneriat cu Imobile Arad iti propune spre achizitie, in exclusivitate, o casa integral din caramida cu camere mari si inalte in central orasului Santana, langa biserica, parc, spital, banci, magazine, etc.

      Casa este formata din 5 camere, 1 bucatarie, 1 baie si are pivnita de 65mp. Suprafata construita este de 448 mp, utila de 315 mp, spatiu verde de 500 mp, front stradal de 20 ml, proprietatea avand in total un teren de 995 mp. Utilitatile casei sunt apa, gaz si curent iar canalizarea este la strada, proprietatea avand prister propriu.

      Casa este pozitionata la strada principala, are un vad comercial foarte bun, are acces auto si pietonal dar necesita renovari.

      Ca un punct forte al proprietatii este amplasamentul la principala, front stradal mare, spatiu commercial imens cu vitrine mari la strada si trotuar larg pentru vizibilitate maxima pentru afaceri ca salon de infrumusetare, birouri, reprezentanta comerciala, magazin piese auto, magazine mobila, magazine haine, restaurant, etc.

      Casa se poate cumpara cu chirias existent, vechi si stabil aducand venit imediat sau se poate achizitiona fara chirias. Podul este circulabil pe toata suprafata se poate mansarda.

     Casa se vinde nemobilata iar pretul acestei proprietati este de 135 000 Euro negociabil. 

     

Pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729 954 119, 0744 326 529. Profi Imobiliare Arad 

 

 ________________________________________________________________________________________________________

     Indiferent daca sunteti in cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti in proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vanzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

   Voi lua in considerare toate preferintele dvs. in ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

    Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

   Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

                Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529. 

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Corina Voinea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare