Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa moderna cu 4 camere 2 bai si curte in Selimbar zona rez

1.000 eur
ID 3584730
Case - Vile | 130 m² | 4 camere
Sibiu, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 130 m²
Suprafață teren 200 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă

Casa moderna, amenajata complet, cu bun gust si cu o curte spatioasa, pregatita sa devina locul vostru de creat amintiri frumoase. Casa de inchiriat, compusa din 4 camere mobilate si utilate, decomandate, situata intr-o zona linistita din Selimbar, judetul Sibiu, departe de agitatia urbana, dar in acelasi timp aproape de facilitatile citadine, cu o deschidere de 15 m la strada privata, pavata cu dale din beton si iluminata in totalitate. Face parte dintr-o zona predominanta de case, cu regim redus de inaltime, avand curte libera de 120 mp.
Imobilul este de tip duplex, a fost edificat in anul 2018 cu o structura foarte bine gandita pe doua nivele P+1E+Pod. Parterul iese in evidenta prin atmosfera pozitiva pe care o degaja spatiul, orientare buna catre soare, bucataria de 15 mp cu zona de dining de 10 mp cu acces pe o terasa exterioara de 20 mp, living foarte generos de 25 mp, baie de 5 mp cu geam de aerisire, hol de 10 mp si camera tehnica de 10 mp.
La etaj sunt 3 dormitoare si un birou distribuite astfel: un dormitor cu o dimensiune de 14 mp, al doilea dormitor cu o suprafata de 13 mp si un dormitor matrimonial de 16 mp, baie de 8 mp. Sistemul de incalzire se realizaeaza la parter prin incalzire in pardoseala iar la etaj prin calorifere.
Curtea libera a casei de 120 mp este foarte frumos amenajata cu gazon si tuia, cale de acces auto si alei pietonale pavate cu piscoturi si imprejmuita in totalitate. Pe terasa exterioara din lateralul acesteia a fost amenajat si un gratar, iar in prima parte se afla o magazie foarte utila ca si spatiu pentru depozitare.

Pret: 1.000€
Cod ofertă / ID: P19989
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

Id intern: P19989

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici