Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casă modernă cu 4 camere de vânzare în Sânmartin

179.000 eur
ID 3289513
Case - Vile | 175 m² | 4 camere
Sanmartin, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 175 m²
Suprafață teren 524 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Apă,    Canalizare,    Încălzire,    Climă

Bucură-te de o casă într-o zonă splendidă, liniștită și ferită de aglomerație și totuși la numai 7 km de centrul orașului Oradea.
Am plăcerea să vă ofer spre vânzare o proprietate situată în Sânmartin, pe strada Andrei Șaguna, cu accces rapid către oraș, având o frumoasă priveliște asupra zonei și un bun potențial de a deveni locul de odihnă dorit după o zi agitată.
Casa a fost finalizată în anul 2019, este dispusă pe două niveluri + pod mansardabil, având o suprafață desfașurată de 213 mp și o suprafață utilă de 175 mp. Compartimentarea acesteia este una practică, cu încăperi luminate și bine vitrate, fiind divizată astfel:
- La parter găsim un hol spațios, 1 baie, 1 bucătărie, 1 cameră tehnică încăpătoare și un living superb cu loc de luat masa, acesta fiind foarte generos, oferind un prilej inedit de relaxare. De asemenea, parterul dispune și de o terasă frumos amenajată, cu ieșire din living și din bucătărie, cât și de un garaj acoperit care se deschide cu telecomandă.
- Etajul ne întâmpină printr-un hol ce deservește cele 3 dormitoare, fiecare cu ieșire pe balcon, având un view inedit asupra zonei. Tot la acest etaj mai găsim o baie impunătoare și luminoasă, dar și accesul în pod.
Privită din exterior, casa se evidențiază printr-un design aparte, în culori neutre, foarte plăcute ochiului. Eleganța, finețea și liniile impecabile sunt rezultatul unei atenții deosebite acordate detaliilor, iar materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, oferind astfel durabilitate construcției.
Aceasta are centrală electrică pe curent trifazic cu posibilitatea de a instala panouri fotovoltaice, încălzire în pardoseală la parter și etaj, canalizare de la oraș, puț de apă forat la o adâncime de 15 m cu debit mare permanent, 3 panouri solare de apă caldă, ferestre cu tâmplărie PVC cu sticlă tripan, internet cu fibră optică, aer condiționat cu inverter.
De asemenea, amintim câteva finisaje moderne, cum ar fi: parchet trafic intens, scară interioară din granit cu protecție de sticlă si balustradă din lemn, lustre de tip industrial, pereți decorați cu piatră ornamentală, balcoane îmbăcate în granit, gresie și faianță de calitate. Casa se vinde complet mobilată și utilată, conform fotografiilor de prezentare.
Proprietatea dispune de un teren în suprafață totală de 524 mp, care se poate împrejmui corespunzător, oferind astfel un spațiu ideal unde să te bucuri de aer curat și liniște.
Zona în care se află casa este una foarte accesibilă, aproape de orașul Oradea, cât și de stațiunea balneară Băile Felix și astfel se poate folosi pe post de locuință permanentă, casă de vacanță sau investiție pentru regim hotelier, în caz că vă doriți acest lucru.
Pentru a vă convinge de avantajele zonei și de potențialul acestei proprietăți, vă invit să o vizionăm împreună!

Solicită vizionarea proprietății

Casă modernă cu 4 camere de vânzare în Sânmartin

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
22 Aprilie
Marți
23 Aprilie
Miercuri
24 Aprilie
Joi
25 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă modernă cu 4 camere de vânzare în Sânmartin
Anca Sotea Consultant imobiliar RE/MAX Prime Capital
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3289513
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici