Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Nord

Casă modernă în comuna Ciobanu

75.000 eur
ID 3598980
Case - Vile | 169 m² | 3 camere
Ciobanu, Constanta / Nord
Zona Nord
Număr camere 3
Suprafața utilă 169 m²
Suprafață teren 994 m²
An finalizare construcție 2019
Stare proprietate Nouă

Te-ai săturat de aglomerația orașului?
Dorești să te muți la țară și dispui de toată relaxare meritată?
Șerban Agency Invest vine în ajutorul tău cu o casă modernă în comuna Ciobanu, jud. Constanța.
Imobilul este complet mobilat și utilat, ce dispune de 4 camere + garaj, având o suprafață de 169mp, și teren aferent intravilan cu o suprafață de 994mp.
Locuința a fost construită în anul 2017, pe structură de rezistanță ( fundație, stâlpi, grinzi) din beton armat ( oțel beton B500C, striat 10mm/6m și plasă sudată oțel 8mm), zidăria fiind integral realizată din BCA și beneficiază de: izolație termică exterioară cu polistiren expandat de 10cm (EPS 80) finisat cu tencuială decorativă structurată siliconată, acoperiș din țiglă metalică Bilka ce include tot sistemul ( țigla, hidroizolație, jgheaburi, burlane, ).
Podul este înalt, permițând extinderea cu încă 2 camere și spații de depozitare, pentru cei care au nevoie.
Amenajările interioare au fost realizate în anul 2021, sunt de calitate și au fost întreținute cu mare responsabilitate, aceasta dispunând de: centrale termice( pe curent marca PROTHEM si central termică lemne-carbune ECO marca MIKLOS STELL), boiler apă caldă marca Ferroli, generator curent pe benzină, tamplarie marca Salamander cu protectie solara si plase anti insecte, usa de acces marca Salamander, ușile garajului automate pe telecomandă ,parchet de trafic, gresie si faianta, tavanul cu vata minerala și plăci regips carton.
Imobilul este compus din 2 dormitoare( dormitor matrimonial si dormitor pentru copii), hol, baie, living open-space spațios, camera centralei si garaj.
Casa se va preda complet mobilata si utila cu: mobilier de bucatarie si electrocasnice incorporate ( plita pe gaz, cuptor electric, hota, frigider, mașină de splălat vase, mașină de spălat haine ), mobilier din living, aer condiționat, dormitoarele complet mobilate precum si baia. Intregul mobilier este facut din MDF pe comanda. Are sistem de supraveghere video interior si exterior si sistem de alarma cu licenta activa.
Garajul este amenajat cu spații de depozitare, fiind mare este ideal pentru două mașini. Intrarea in garaj se poate face direct din living, ceea ce este foarte comod pe timpul rece.
Datorită unei bune amplasari a casei, terenul aferent de 825 mp oferă posibilități multiple de amenajare a curții pentru a creea un spațiu de relaxare si joaca pentru toată familia.
In fata casei va puteți bucura de spațiul verde amenajat cu gazon, trandafiri si diferite flori sezoniere, ce se gasesc si in restul curți, care datorită amplasamentului, este însorita pe tot parcursul zilei. Totodata curtea dispune și de terasa amenajat (pavilion cu structura de oțel si mobilier) plus 2 locuri de parcare la care se face accesul printr-o poarta auto cu deschidere automatizată, pe telecomandă.Este împrejmuită cu gard din BCA și fier forjat, avand un model deosebit.
Se da posibilitatea de plata in rata astfel, 60% din suma iar diferenta se poate face in rate fixe notariale‼️
‼️ESTE DE MENȚIONAT CĂ AGENȚIA NU SOLICITĂ COMISION DE LA CUMPĂRĂTOR!‼️

Solicită vizionarea proprietății

Casă modernă în comuna Ciobanu

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Casă modernă în comuna Ciobanu
ȘERBAN AGENCY INVEST S.R.L. Consultant imobiliar ŞERBAN AGENCY INVEST
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3598980
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici