Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 5 camere, Central, comision 0%

Casa moderna S+P+M, 5 camere cu toate utilitățile-Sântandrei

199.000 eur
ID 3577933
Case - Vile | 164 m² | 5 camere
Santandrei, Bihor / Central
Zona Central
Număr camere 5
Suprafața utilă 164 m²
Suprafață teren 400 m²
An finalizare construcție 2016
Stare proprietate Nouă
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%
Posibilitate parcare Da
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil

Puzzle Imobiliare va prezinta spre vânzare in reprezentare EXCLUSIVA, o casa moderna in regim Sp+ P+M, construcție 2016, situata intr-o zona noua din Sântandrei, mai exact in Cartierul Tineretului, la distanta de 5 km de centrul orașului Oradea.

Proprietatea are toate utilitățile incluse, respectiv: curent, apa, canalizare si gaz, toate bransamentele fiind de la reteaua locala. Totodata, ca si sursa auxiliara de energie, au fost montate pe casa panouri solare de ultima generatie, astfel incat la ora actuala, acestea acopera tot necesarul de consum lunar.
Imobilul este construit pe un teren de 400 mp, se desfășoară pe o suprafață construita de 204 mp si are suprafața utila de 164 mp.

Proiectul casei a fost foarte bine gândit având o compartimentare optima:
• la subsol: o camera generoasa ce dispune de lumina naturala.
• la parter: hol de intrare cu acces intr-un living foarte spatios, bucătărie separata de unde se face accesul pe terasa exterioara din spatele casei, un dormitor si o baie cu cada.
• la etaj: un hol, o baie mare nefinisata si 3 dormitoare semifinisate, fiecare avand acces la cate un balcon.
Planseul casei este din beton iar accesul la etaj se face pe o scara eleganta placata cu gresie si prevăzută cu balustrada din fier forjat, unde lumina naturala este omniprezenta datorita iluminatoarelor dispuse in aceasta zona.

Întreaga proprietate este îngrădită cu gard din lemn si beton, este foarte luminoasa, are geamuri mari termoizolante PVC Salamander 7 camere, uși interioare din lemn si uși exterioare termoizolante din PVC de cea mai buna calitate.

Construcția casei a fost atent supravegheata folosindu-se numai materiale premium, nefăcându-se niciun fel de rabat de la calitate si costuri atât la finisajele interioare cat si la cele exterioare.
La exterior fațada casei necesita vopsea decorativa, ceea ce ii va da ocazia viitorului proprietar ca sa își aleagă designul exterior după bunul plac.

Un aspect foarte important de menționat, este faptul ca strada pe care se afla proprietatea este una cu trafic foarte redus, deoarece este folosita in mod expres de riverani, in acest fel fiind ferita de poluarea atmosferica si fonica.

Un mare plus al acestei frumoase proprietăți, pe lângă toate aspectele menționate anterior, este faptul ca tot designul interior a fost ales astfel incit sa rămână in trend si sa ofere confort, spațiu, lumina si un modernism care sa dăinuie.
Spațiul verde din jurul casei este amenajat cu plante decorative, cu pomi si copaci maturi, trandafiri, care te învăluie si te invita la intimitate, liniște, stare de bine si relaxare.
Aceasta zona poate fi un loc ideal pentru relaxare, petreceri in aer liber sau sesiuni de grătar cu familia.

Proprietatea se vinde așa cum reiese din pozele de prezentare, tot mobilierul si electrocasnicele fiind de calitate excelenta, acestea menținându-si valoarea in timp.
Casa se afla intr-un cartier finalizat, la drum asfaltat, intr-o zona foarte liniștită si sigura, in imediata apropiere aflându-se parcuri, magazine, supermarketuri (Profi, Mega Image), iar drumul expres face legătura facila cu centru orașului Oradea.

Prețul propus pentru aceasta frumoasa proprietate este de 199 000 euro, negociabil.

Comision, întotdeauna 0% pentru cumpărător.
Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul de tel: 0773936727
Mai multe proprietăți similare puteți viziona pe website: www.puzzleimobiliare.ro

Solicită vizionarea proprietății

Casa moderna S+P+M, 5 camere cu toate utilitățile-Sântandrei

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
  • Staţii de tren Distanţă
  • Sântandrei 886 metri
Contactează utilizatorul
Casa moderna S+P+M, 5 camere cu toate utilitățile-Sântandrei
PUZZLE IMOBILIARE Consultant imobiliar PUZZLE PREMIUM
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3577933
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici