Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Central

Casa noua de P M zona Rezindentiala Tulcea

270.000 eur
ID 3528472
Case - Vile | 240 m² | 4 camere
Tulcea, Tulcea / Central
Zona Central
Număr camere 4
Suprafața utilă 240 m²
Suprafață teren 390 m²
An finalizare construcție 2018
Stare proprietate Bună
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Pentru  VIRTUAL PROPRIETATE  accesati https://svt.4kdrone.ro/viewer/casa_noua_tulcea

Europa Imobiliare va propune spre vanzare in EXCLUSIVITATE vila deosebita in Tulcea, situata intr o zona rezidentiala de case, situata langa lacul Casla, departe de traficul intens din centrul orasului, compusa din 4 camere, cu regim de inaltime P M, avand o suprafata utila de 240 mp,cu urmatoarele imbunatatiri aduse: usi interioare PVC, geamuri termopan, parchet lemn stratificat, gresie, faianta, incalzirea: centrala proprie pe gaz, aer conditionat, parcare 2 masini, foisor, terasa, etc.

Imobilul este compartimentat astfel: la parter -  hol, camera tehnica, bucatarie, living generos cu acces la terasa si in crama, iar la mansarda - 3 dormitoare, baie si terasa.

Materialele folosite la construirea casei sunt de cea mai buna calitate, iar finisajele sunt de exceptie, ferestre termoizolante Barrier, scari din lemn masiv, zugraveala moderna.

Casa beneficiaza de sistem de supraveghere video si alarma, este racordata la reteaua de apa si canalizare a orasului, curent, centrala proprie pe gaz.

Se vinde nemobilata(doar bucataria este inclusa in pret) la pretul de 270.000 euro. Daca se doreste achizitionarea imobilului incluzand si mobilierul, se poate discuta cu proprietarul separat asupra pretului.

Pentru mai multe informatii si vizionari nu ezitati sa ne contactati sau va asteptam la sediul agentiei din str. Pacii, nr. 13, vis a vis de Hotel Europolis.

CHEIA SE AFLA IN AGENTIE. VIZIONARE RAPIDA. 

Agentia Imobiliara Europa este o agentie de consultanta imobiliara profesionista, care lucreaza pentru tine si cu tine pentru a obtine cea mai buna tranzactie in favoarea ta!

Nu conteaza daca esti proprietar sau esti un client in cautarea unei proprietati, noi suntem aici pentru a facilita totul, astfel incat lucrurile sa decurga perfect!

ID intern: 2537.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici