Vânzare

Casă - Vilă 5 camere, Central

Casa Noua in Stil Bavarez

110.000 eur
ID 2588337
Case - Vile | 120 m² | 5 camere
Ceuasu De Campie, Mures / Central
Zona

Central

Număr camere

5

Suprafața utilă

120 m²

Suprafață teren
550 m²
An finalizare construcție
2021
Stare proprietate
Bună
Număr Băi
3
Utilități
Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

Casa Noua in Stil Bavarez
Fayora Imobiliare va ofera spre vanzare un nou proiect de case individuale construite in stil Bavarez situate in apropierea drumului european 15E dupa iesirea din localitatea Voiniceni, unde poti spune si poti simti cu adevarat ca esti Acasa.
Pentru reusita acestui frumos proiect imobiliar de case in stil Bavarez de o calitate exceptionala, si-au concetrat efortul si profesionalismul echipa de arhitecti, de proiectare, echipa de dezvoltare a proiectului pe parte de constructii precum si echipa de marketing in urma unor studii de piata atent efectuate. Astfel, s-a reusit realizarea unui proiect pe cat de compact si eficient, pe atat de practic, ergonomic si util, optinandu-se o constructie eficient compartimentata si functionala, cu o arhitectura interioara si exterioara deosebita, unica pe piata imobiliara din aceasta zona.
Constructia casei este realizata din structura de beton armat si zidarie din caramida portanta eficienta de 30 cm grosime, sarpanta din lemn fasonat tratat si ranforsat cu termoizolatie exterioara la pereti din polistiren expandat de inalta densitate EPS 80, iar termoizolatia dintre etaj si pod realizata din vata minerala din sticla aplicata in doua straturi succesive (10 5 cm).
Fundatia si placa de sol este din beton armat si sunt izolate termic. Sarpanta cladirii este relizata din material lemnos, grinzi de lemn profilat tratate ignifug, iar invelitoarea este din tabla metalica faltuita tip click, sistem de invelitoare modern cu garantie marita. Tamplaria exterioara se realizeza din profile PVC rezistente cu eficienta termica si durabilitate marita, iar sticla tip tripan ndash; 3 coli de sticla cu protectie marita la UV. Tencuiala decorativa aplicata pe termosistem se va realiza din materiale moderne de inalta calitate. Imprejmuirea, poarta de acces pietonal si acces auto, se executa din elemente metalice combinate cu elemente din lemn prelucrate si tratate. Balcoanele relizate din beton armat sunt incununate intr-un stil clasic Bavarez, cu balustarada de protectie si panouri din lemn.
Casele vor fi bransate la utilitati, iar pozitiile sanitare si termice interioare fara echipamente, precum si pozitiile instalatiilor electrice sunt realizate la nivelul standardelor occidentale.
Suprafata de teren a fiecarui unitati locative este cuprinsa intre 550 ndash; 650 mp, iar predarea imobilelor se va realiza in stadiul semifinisat cu tamplarie exterioara, termosistem si tencuilei decorative exterioare precum si bransamente la utilitati. Pentru eventuale predari in stadiu finisat ldquo;la cheierdquo; se poate face o oferta individuala personalizata.
Propunerea financiara si constructiva se face in doua variante:
I. Unitate locativa 1: suprafata utila 119,60 mp si suprafata desfasurata 150,70 mp.
Parter: terasa 1 ndash; intrarea principala, hol si casa scarii (debara), baie, bucatarie si sufragerie, camara, camera de zi (living) si terasa 2 neacoperita.
Etaj: hol si casa scarii, dormitor 1, debara, baie 1, baie 2, dormitor 2, dormitor 3, balcon 1, balcon 2.
II. Unitate locativa 2: suprafata utila 181,10 mp si suprafata desfasurata 231,10 mp.
Spatiu tehnic/pivnita: 61,50 mp.
Parter: terasa 1 ndash; intrarea principala, hol si casa scarii (debara), baie, bucatarie si sufragerie, camara, camera de zi (living) si terasa 2 neacoperita.
Etaj: hol si casa scarii, dormitor 1, debara, baie 1, baie 2, dormitor 2, dormitor 3, balcon 1, balcon 2.
Pret varianta unitate locativa 1: 110.00

Solicită vizionarea proprietății
Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
20 Octombrie
Joi
21 Octombrie
Vineri
22 Octombrie
Sâmbătă
23 Octombrie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.

Contactează utilizatorul

Casa Noua in Stil Bavarez
Stefania Truta Consultant imobiliar Fayora Imobiliare
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2588337
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici