Vânzare

4 camere | 130 m²

Casa p 1, 4 camere, 2 bai ,300 mp curte, toate utilitatile

Bucuresti-Ilfov / Pantelimon

130.000 €

Specificații

Număr camere 4

Număr Băi 2

Suprafața utilă 130 m²

Suprafață teren 300 m²

An finalizare construcție 2024

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 2

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Oferta Exclusiva. Avem cheile proprietatii.

Galaxyimob va propune spre vanzare , Vila individuala P 1,4 camere , 2 bai  , Gandita pentru a acomoda o familie dar si pentru a avea spatii destinate musafirilor si petrecerilor casa se remarca prin calitatea constructiei a materialelor folosite si prin utilitate fiecare spatiu interior fiind excelent utilizat. Totodata casa are un grad sporit de intimitate si te primeste cu o atmosfera calda specifica caselor de familie.
 In fata casei avem o zona cu vegetatie atent amenajata si  o gradina intima cu loc pentru gratar si zona de relaxare.
Daca iti doresti o casa amplasata intr-o zona nepoluata, cu mult aer curat, ferita de agitatia orasului dar cu acces facil, avem pentru tine o casa cu o curte generoasa  suprafate intre 300 si 500 mp . Atat casa, cat si pozitionarea terenului va ofera tot confortul modern al orasului (apa, canalizare, gaz, curent , acces facil spre metrou 2.3km, acces la mijloace de transport si centre comerciale) cat si multe alte avantaje pe care un oras aglomerat si poluat ca Bucurestiul nu le are: multa liniste, aer curat si o oaza de verdeata Imobilul este compartimentat foarte eficient, are la parter un living generos , o baie, o bucatarie si un dormitor , la etajul 1 sunt 2 dormitoare  o baie 2 balcoane. Proprietatea este deosebita, potrivita pentru o familie cu copii si se afla in asteptarea noilor proprietari. V-am starnit curiozitatea? Mergem la vizionare!
GalaxyImob  faciliteaza procesul de obtinere a creditelor, colaborand cu cele mai mari banci din Romania. Asistenta dosar - gratuit.
Daca si dumneavoastra doriti sa va mutati intr-una din cele mai bune zone din jurul  capitala, cu acces rapid in toate directiile nu ezitati sa ne contactatati.
Comision agentie 2% !!! vizionari zilnice , avem propietati similare in zona , iti stau la dispozitie cu orice intrebari ai avea! te rog sa consulti pagina mea pentru oferte similare www.galaxyimob.ro/serbanvlad/

 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: 2
Consumul de energie primara: 117.56
Indicele de emisii echivalent CO2: 28.14
Consum de energie din surse regenerabile:0

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX9358B.Serban Vlad

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare