Vânzare

4 camere | 160 m²

CASA P 1 POD TUNARI

Bucuresti-Ilfov / Tunari

225.000 €

Specificații

Număr camere 4

Număr Băi 3

Suprafața utilă 160 m²

Suprafață teren 400 m²

An finalizare construcție 2024

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Stare proprietate Bună

Utilități Curent, Apă, Gaz

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Va propunem la vanzare o proprietate deosebita un loc numit acasa in care regasim confortul si siguranta unui camin.

Daca sunteti in cautarea unei proprietatii generoase, o casa trainica in care investitia facuta a fost fara rabat de la calitate din toate punctele de vedere va propun sa parcurgem impreuna vizionarea cu ochiul mintii iar la final, daca este ceea ce cautati va invit sa va regasiti in acest camin .Propritatea este amplasata in orasul Tunari pe str Zborului, accesul fiind modernizat,iluminat stradal si o proximitate deosebita, zona de vile noi si moderne.

Casa este construita pe un teren de 400 MP  anul 2024 cu o amprenta de 90 mp iar suprafata desfasurata totala de cca 220 MP.Aceasta proprietate este foarte economica avand incalzirea prin pardoseala,costurile pe timp de iarna sunt foarte mici.

Parterul are in componenta zona de living, foarte generos , bucatarie ,camera tehnica si un WC de servici. Intrarea in locuinta este ampla cu zona primire, holul de acces deosebit de generos si luminos, scara interioara foarte eficient amplasata, nu optureaza zona zi si este luminata natural.La etaj se regasesc 3 dormitoare ,ditre care unul matrimonial cu propria baie.
Curtea deosebit de generoasa se poate amenaja fiecare cum doreste printr-un  decor de vis, toate pentru relaxarea si buna dispozitie a viitorului proprietar.Casa se va preda la cheie cu posibilitatea alegerii finisajelor in baza unui buget destul de generos.
Va asteptam la vizionare!



 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: A
Consumul de energie primara: 
Indicele de emisii echivalent CO2: 
Consum de energie din surse regenerabile:

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX1677B.Nelu Candoi

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare