Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Trivale, comision 0%

Casa P+1+M Trivale (Lidl) | 165 mp utili | 443 mp teren

175.000 eur
ID 3216796
Case - Vile | 165 m² | 5+ camere
Pitesti, Arges / Trivale
Zona Trivale
Număr camere 5+
Suprafața utilă 165 m²
Suprafață teren 443 m²
An finalizare construcție 2000
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 2
Număr Băi 3
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Climă

Daca vrei o casa in Pitesti, aproape de scoala, gradinita, market, transport in comun, cu aproape 450 de metri teren, iti propunem o proprietate care s-ar putea sa te intereseze. Proprietatea este vanduta exclusiv prin agentia noastra cu 0% comision pentru cumparator. Pe scurt, casa P+1+M, 165mp suprafata utila, 5 dormitoare si 2 camere de zi, baie pe fiecare nivel, gata de a fi locuita.
Casa este situata in Trivale, in zona Lidl (in spate la DGASPC) iar accesul se face din Calea Dragasani, din zona Complex 1. In regim de inaltime P+1+M, casa este perfect compartimentata pentru orice familie (fie ca vorbim de o familie cu mai multi copii, fie ca vorbim de o familie extinsa unde pot coabita mai multi membri). De ce spunem ca are o compartimentare perfecta?
La parter avem un living generos cu sala de dining open space, bucatarie pentru gatit, debara si baie.
La etaj avem 3 dormitoare si baie. Doua dormitoare de 12, respectiv 14 mp si dormitor matrimonial de 16 mp (dormitorul matrimonial are prevazuta inclusiv intrare separata, prin exteriorul casei iar configuratia si dimensiunea acestuia permite construirea unei bai suplimentare pe etaj sau a unui dressing).
La mansarda avem baie, dormitor si camera de zi (dimensiunea si orientarea camerei de zi permite compartimentarea sau transformarea acesteia in alte doua dormitoare suplimentare, daca se doreste).
Pe scurt, o casa care poate gazdui cu usurinta o parinti, copii si bunici, fara a avea disconfortul cauzat de lipsa de spatiu.


Id intern: P146

  • Staţii de tren Distanţă
  • Pitești Nord 2.6 kilometri
  • Gropeni 4.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici