Vânzare

3 camere | 116 m²

Casa parter si teren intravilan Pucioasa, Dambovita

Dambovita / Pucioasa

100.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 116 m²

An finalizare construcție 2017

Suprafață teren 1004 m²

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Casa si teren intravilan de vanzare in Statiunea turistica, balneoclimaterica, Pucioasa, cunoscuta pentru izvoarele de ape sulfuroase, Cartierul Bela , cu acces direct din strada.
 Statiunea se afla la 20 km de Târgoviște,o distanță aproximativ egală față de București și de Brașov, la 100 de km de fiecare,intr o zonă subcarpatica, colinar centrală a județului Dâmbovița
Teren este  imprejmuit,  in suprafata de 1004 mp, din care 417 mp avand categoria de folosinta curti constructii, iar  587 mp - teren arabil.
Casa este in stare foarte buna, construita in anul 2017, constructie din lemn, parter, cu termoizolatie din polistiren de 100 mm,  invelitoare din tabla profilata de Tip Lindab ; cu o suprafata de 99 mp + 17 mp terase. 
Imobilul ne intampina cu o terasa la intrare, un hol,   dispune de  doua dormitoare, living spatios,baie, bucatarie, care are iesire in terasa cu vedere la gradina si spre padure.
In curte are o platforma pentru piscina, placate cu gresie, un foisor, cu vedere spre gradina si  padure, mobilat cu masa si scaune, dulapuri de bucatarie, chiuveta si utilat cu un gratar din caramida.
Dispune de toate utilitatile: apa/canal, gaze, energie electrica, baie cu canalizare. Incalzirea imobilului se face cu centrala pe gaze, iar  calorifere sunt din otel.
In curte mai este o casa batraneasca in suprafata de 49 mp  din paianta, cu acoperisul din placi de azbociment, cu trei camere, mobilata, baie , bucatarie, hol, care se vinde  cu terenul si cealalta casa, ambele mobilate.  
Casa se vinde prin Agentie, comision zero.
Pretul este de 100 000 euro!
 Pentru vizionare sau mai multe detalii sunati la 0768763000
Site: www.imobiliare-dambovita.ro

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului STANESCU IULIAN

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare