Vânzare

5+ camere | 351 m²

Casa 350 mp LOT 1300 mp Ciorogarla

Bucuresti-Ilfov / Ciorogarla

260.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 351 m²

Suprafață teren 1300 m²

An finalizare construcție 2020

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 2

Număr Băi 3

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

OFERTA CU 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR !!
Cu grija si atentie la lucruri mici va prezint un coltisor de rai, casa in care s-a plantat dragoste si care vrea sa o dea mai departe, situata in Darvari, str Rasaritului, intr-o zona in plina dezvoltare, doar cu constructii noi. In fata proprietatii este un camp dechis, respectiv multa liniste. Imobil P+E+M Suprafata utila 351mp, S construita 495 mp, cu o înălțime de 4 m, amprenta casei 203 mp, construit in 2020, cu materiale de calitate superioară. Suprafata totala a terenului este de 1300 mp, cu deschidere de 19 ml, ingradit cu gard din zidarie. In curte este foisor, gratar, bucatarie de vara. 

Parter: la intrare este o terasa, un living spatios, bucatarie cu centrala termica si acces spre bucataria de vara, baie cu fereastra, spatiu de depozitare sub scara interioara. La etaj: din hol avem acces spre 3 dormitoare, 2 terase cu vedere pe fata si lateral, baia mare cu fereastra. La Mansarda: din hol avem acces la 2 dormitoare, birou, baia, bucatarie cu centrala termica, spatiu depozitae, dressing si logie cu vederea spre spatele casei. Apoi avem podul, care este spatiu de depozitare. Casa este acoperita cu tabla. Exista toate documentele constructiei, fiind edificata cu structura din beton armat, hidroizolata, zidarie din caramida, termosistem exterior, peretii interiori si exteriori sunt din caramida, termopane, izolatie, structura, fundatie, este conectata la toata utilitatile: apa, canalizare, gaze naturale, energie electrică și internet.

Această casă nu este doar o locuință, ci un cămin ce promite o viață liniștită și sigură, aproape de centrul orașului. Pe cei interesați Vă așteptăm la vizionare.
Id intern: VP14794

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Vitalie Pascari

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare