Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa - Pensiune - Azil batrani - Clinica - Gradinita

189.000 eur
ID 3330739
Case - Vile | 485 m² | 5+ camere
Vladimirescu, Arad / Central
Zona Central
Număr camere 5+
Suprafața utilă 485 m²
Suprafață teren 700 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate În construcție

Profi Imobiliare iti propune spre achizitie, in exclusivitate, un imobil ideal pentru o investitie de lunga durata! Va propun o vila deosebita, situata intr-o zona de excepaie din zona Vladimirescu, Arad, cu acces facil 15 min spre toate zonele de interes ale orasului.

Cu spatii generoase si bine gândite din punct de vedere al functionalitatii, fiecare nivel are si un acces separat din exteriorul cladirii, existând astfel posibilitatea apartamentarii. Oferta este foarte atractiva si ca pret de achizitie! Cu o suprafata de teren de 700mp foarte bine pozitionat cu 26ml stradal si cu 3 intrari stradale. Gard din caramida rezistenta si partea stradala cu stâlpi de beton si gard de metal modern. Având un regim de inaltime D+P+E1+M.

Cu o suprafata utila de 485 mp construita, casa ofera viitorilor proprietari multiple posibilitati Spatiu comercial, Birouri, Apartamente, Casa de batrâni, Pensiune, Gradinita, After school, Etc).

Constructia este facuta pe piloni de beton armat premium si se poate modifica orice perete. Ziduri groase din caramida Porotherm de 38 cm.

Demisolul are suprafata utila de 162 mp, cu 3 întrari si o intrare separata in camera tehnica, intrarile sunt cu acces pe scari si rampa.

La parterul proprietatii se afla 108mp utili, 4 bai si 4 camere generosase, fiecare cu iesire la terasa, cu suprafata vitrata mare, iesire pe casa scari si o iesire de pe hol pe terasa de la acest nivel.

La etajul unu se afla la fel 4 bai si 4 camere generosase, fiecare cu iesire la terasa, cu suprafata vitrata mare, iesire pe casa scari si o iesire de pe hol pe terasa de la acest nivel.

Mansarda cu terasa in partea din fata si spate,cu 2 camere si 2 bai, finisata cu încalzire în pardoseala, geamuri si uti calitate premium Salamander Bluevolution 92 mm cu sticla tripan de 52mm cu 4ANT+F4+Lowe si feronerie Roto XN, cablu TV si internet tras prin perete, tencuit si gletuit.

Podul izolat cu spuma Poliuretanica, lemn si tigla de beton.

Suprafata terenului aferent este de 700 mp, iar in zona de curte dinspre strada pot fi amenjate 8 locuri de parcare. Daca oferta noastra prezinta interes va asteptam la vizionare!

Pret acestui imobil multifunctional este de 189 000 Euro negociabil.

Pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729 954 119, 0744 326 529. Profi Imobiliare Arad



________________________________________________________________________________________________________

Indiferent daca sunteti în cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti în proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vânzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

Voi lua în considerare toate preferintele dvs. în ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529.

  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Glogovăț 2.3 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici