Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Casă - Vilă 4 camere, Est

CASA PLAN PARTER, LA ROSU, 120 MP UTILI

120.000 eur
ID 3610789
Case - Vile | 200 m² | 4 camere
Bistrita, Bistrita-Nasaud / Est
Zona Est
Număr camere 4
Suprafața utilă 200 m²
Suprafață teren 10 m²
An finalizare construcție 2023
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz
 Preț negociabil
 Subsol

Aici, la Gft Delta Office, avem placerea sa va prezentam o oportunitate unica de achizitie a unei proprietati exceptionale. Aceasta casa de vanzare, situata in judetul Bistrita-Nasaud, in frumosul oras Bistrita, in zona linistita, pe strada Ghinzii, este cu adevarat un colt de paradis.

Cu o suprafata generoasa de 200 de metri patrati si o arhitectura moderna, aceasta casa impresioneaza din prima clipa. Cu 3 dormitoare spatioase, living open space si o terasa de 40 mp si beci de aproximativ 40 mp, cu o vedere panoramica uimitoare, aceasta proprietate este locul ideal pentru relaxare si petrecerea timpului de calitate alaturi de cei dragi.

Cu un pret atractiv de 120.000 euro ( uaor negociabil) , aceasta casa de la rosu ofera un confort deosebit, incalzire cu centrala termica si soba pe lemne, acoperis din lemn acoperit cu tigla si multe alte facilitati care asigura un trai confortabil si placut.

Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestei minunate case din Valea Ghinzii! Contactati-ne astazi si programati o vizionare pentru a va convinge de potentialul acestei proprietati exceptionale! 0751323162

Va multumim!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici