Vânzări
Închirieri
Vânzare Casă - Vilă 6 camere, Prelungirea Ghencea

Casa-Prelungirea Ghencea-Margelelor-135000E-Comision 0!

135.000 eur
ID 2235156
Case - Vile | 180 m² | 6 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Prelungirea Ghencea
Număr camere 6
Suprafața utilă 180 m²
Suprafață teren 135 m²
An finalizare construcție 2020
Stare proprietate Bună
Număr Băi 4
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz

BENEFICII PENTRU CLIENTII ACESTEI OFERTE:1. Beneficii oferite de zona: Vilele stil triplex prezentate de firma noastra Activimob ndash; casa te bucuri - sunt situate in zona Prelungirea Ghencea - Bragadiru - cu acces rapid catre strada Dantelei - Parfumului la statia de STB si cu acces la sos Alexandriei la o alta statie de mijloace de transport si in aproipiere de centrele comerciale din zona.2. Beneficii tehnice ale ofertei: Vilele au un regim de inaltime p 1 mansarda cu o suprafata utila de 180 mp si au in proprietate teren de la 135mp la vila din mijloc cat si teren de 256 mp la vilele de pe margine. O vila are 6 camere dispuse astfel; la parter avem living cu acces la terasa, o bucatarie inchisa , un grup sanitar si un spatiu de depozitare, la etajul 1 avem 3 dormitoare spatioase si luminoase din care un dormitor este matrimonial dotat cu o baie mare cu cada si cu un balcon si la etajul 1 avem si o baie pe hol pentru celelalte 2 dormitoare. Accesul spre mansarda se face pe scara de beton construita de catre dezvoltator .Peste etajul 1 este placa de beton. Mansarda este locuibila, avand o camera mare deschisa , o alta camera care poate fi folosita ca si dressing si o baie. Mansardsa este inalta de aproximativ 3 m si luminata de geamuri velux. Casele sunt construite pe cadre si grinzi din beton armat, iar inchiderile peretilor precum si compartimentarea interioara se executa cu caramida Porotherm de cea mai buna calitate peste care se monteaza sistemul termoizolant din polistiren de 10 cm. Imobilulul se vinde complet finisat cu gresie si faianta de buna calitate de la Bella Casa, parchet de trafic, geamuri termopan Salamander cu 7 camere centrala proprie, calorifere, usi interior si usa metalica. Scarile sunt finisate cu granit, precum si briul caselor este realzat tot cu granit. Decorativa casei este una superioara astfel incat casele sunt bine izolate si de asemenea au si un aspect exterior placut si modern. Casele sunt bransate la toate utilitatile inclusiv si canalizare. Contorizarile sunt individuale pentru fiecare locatie in parte. Fiecare casa dispune de putul si cismeaua proprie pentru udat gradina. Un element in plus i l constituie faptul ca prima casa are si pivnita de 12 mp la o adancime de 4m. Locatia vilei este una rezidentiala, toate vilele din zona sunt construite dupa anul 2000 si este o locatie cu acces rapid la mijloace de transport RATB si maxi ndash;taxi si catre centrele comerciale din zona - Penny, Mega, Image,Leroy Merlin, Lidl, Cora .

Pretul pentru casa din mijloc cu teren mai mic este de 135000E, iar celelalte case s au vandut.IN ACEST MOMENT A MAI RAMAS DOAR MIJLOCUL.

Se accepta si credit bancar, actele fiind la zi!

COMISION 0 LA CUMPARATOR!

LA ACEST ANUNT SUNT PUBLICATE PESTE 20 DE POZE. DACA NU SE POT VIZUALIZA POZELE SI PLANURILE CASELOR, VA RUGAM SA INTRATI PE SITE UL NOSTRU ACTIVIMOB LA ID INDICAT MAI JOS SI ANUME ID 206807 SAU LA ANUNTURILE AGENTULUI JANINA PESTE. VA MULTUMIM!3. Situatia juridica Acte la zi

ID ACTIV IMOB: CASA te bucuri!!! 206807

Solicită vizionarea proprietății

Casa-Prelungirea Ghencea-Margelelor-135000E-Comision 0!

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Marți
23 Aprilie
Miercuri
24 Aprilie
Joi
25 Aprilie
Vineri
26 Aprilie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
 • Staţii de tramvai Distanţă
 • Valea Cascadelor 2.6 kilometri
 • Valea Cascadelor 2.6 kilometri
 • Staţii de autobuz Distanţă
 • Complex Cartier Latin 1.1 kilometri
 • Drumul Funigeilor 1.1 kilometri
 • Staţii de tren Distanţă
 • Vârteju 3.7 kilometri
 • Staţii de metrou Distanţă
 • Metrorex Metrou Preciziei 3.5 kilometri
 • Metrorex Metrou Păcii 3.7 kilometri
Contactează utilizatorul
Casa-Prelungirea Ghencea-Margelelor-135000E-Comision 0!
Janina Peste Consultant imobiliar ACTIV IMOB - CASA te bucuri
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 2235156
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici