Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 5+ camere, Nufarul

Casă Premium cu garaj, de vânzare, zona Nufărul, Oradea

375.000 eur
ID 3158333
Case - Vile | 218 m² | 5+ camere
Oradea, Bihor / Nufarul
Zona Nufarul
Număr camere 5+
Suprafața utilă 218 m²
Suprafață teren 500 m²
An finalizare construcție 2002
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Nu
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Sistem irigaţie,    Încălzire,    Climă
 Preț negociabil
 Subsol

Imediat ce ajungi in fata casei, iti dai seama ca este un loc special. Curtea mare este plina de vegetatie matura si verdeața care aduce o senzație de liniște si relaxare. Este perfectă pentru a te bucura de aerul curat, fie că îți plac plimbarile lungi, relaxarea in hamac sau pregatirea unui gratar.
Când ajungeți la această proprietate, veți fi întâmpinat de o alee impecabilă și o curte foarte bine îngrijită. Intrând în casă, veți fi impresionați de designul modern și luxos al casei, cu finisaje de înaltă calitate, iar bucătăria este complet utilată cu aparate de top.
Casa oferă 5 dormitoare spațioase, perfecte pentru familii numeroase sau pentru oaspeți. Dormitoarele sunt decorate cu gust, cu finisaje moderne și cu vedere spre frumoasa grădină.
În timpul verii, grădina oferă o oază de liniște și răcoare. Grădina este îngrijită cu mare grijă și oferă un cadru natural spectaculos, cu multe plante și flori colorate.
Casa are regim D+P+M, suprafața construită de 430 mp și suprafața utilă de 218 mp la care adaugăm demisolul de 107mp, amplasată pe un teren de 500 mp dispusă pe niveluri astfel:
- Parter compus din hol intrare, un dormitor, living, o bucătarie cu cămară si o baie.
- Mansarda: este compartimentată în patru dormitoare și o baie. Toate dormitoarele de la mansardă dispun de balcon/terasă.
- Demisolul este compus din garaj cu porți automatizate si 5 încaperi separate.
Această proprietate este perfectă pentru cei care doresc să locuiască într-o casă elegantă și confortabilă, cu o grădină frumoasă și îngrijită. Este o oportunitate unică de a trăi într-o zonă de vis, într-o casă spațioasă și modernă, perfectă pentru a vă crea amintiri de neuitat cu familia și prietenii. Nu ratați ocazia de a cumpăra această proprietate unică și vizionați-o astăzi!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Oradea Est 1.8 kilometri
  • Staţie tren 2.1 kilometri
  • Oradea 4.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici