Vânzare

4 camere | 120 m²

Casa renovata cu 4 camere la DJ 682 in Bodrogu Nou (ID: 30567)

Arad / Bodrogu Nou

69.900 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 120 m²

Suprafață teren 788 m²

Stare proprietate Renovată

Niveluri imobil 1

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 3

Utilități Curent, Apă, Încălzire

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Sa locuiesti la casa, impreuna cu intreaga familie, intr-un loc sfant, linistit, plin de verdeata, unde poti respira cu adevarat aer curat, unde iti poti cultiva singur propriile legume si sa mananci fructele proaspete din copacii ingrijiti de tine, poate reprezenta un vis implinit, atunci cand vine vorba de cautarea viitorului camin pentru intreaga ta familie. Noi am gasit pentru tine aceasta casa, in Bodrogu Nou, la intersectia dintre  drumul national si strada care duce catre Manastire din Bodrog

Suntem siguri ca vei fi cu adevarat incantat cand vei afla ca aceasta casa este suficient de spatioasa pentru intreaga familie, ca este construita din caramida inainte de anii 2000 si este renovata in 2022. Casa este semidecomandata si este compusa din 3 dormitoare, 1 sufragerie, 1 bucatarie cu loc de luat masa, 1 terasa acoperita, 1 terasa in aer liber, 1 baie in interior, 1 baie in exterior, 1 camara de alimente, cocini, cotete, custi de iepuri, sopru pentru lemne, magazie, gradina cu legume si pomi fructiferi. Tu si intreaga familie te vei putea bucura de cei 2 visini,  1 cires in 2 culori,1 cais, 2 piersici, 4 gutui, 1 mar, 1 par, 5 pruni, 50 butuci de vie pentru vin rosu alb, soiuri de tata caprei, struguri de masa si 1 trandafir curgator care armonizeaza intrarea in casa. casa dispune de apa de la retea si de la hidrofor gratis, curent electric monofazic, fosa septica, si butelie de gaz. Incalzirea este asigurata de sobe pe lemne, iar apa calda de un boiler nou.

Suprafata construita a casei este de 141 m2, iar terenul casei se intinde pe o suprafata de 788 m2, cu un front stradal de 20 m. Casa este complet izolata termic, cu ampora de 5 cm si este proaspat vopsita pe exterior cu decorativa. Pe interior este vopsita cu lavabil, are usi noi cu intrare separata pentru caini, geamuri din termopan cu sticla 4 season noi, instalatia electrica este noua din cupru, iar instalatia sanitara este noua din PPR. Casa se vinde cu mobilier inclus in 2 dormitoare.

Cum ti se pare pana acum?

Pretul de doar 350 euro / m2 pentru o astfel de casa poate fi o investitie extraordinara pentru tine si familia ta, tinand cont de preturile actuale la imobilele existente in momentul de fata pe piata care depasesc usor valoarea de 1000 euro / m2.

Atmosfera calda si primitoare, casa, toata curtea si gradina ingrijita, plina de verdeata si culoare, te vor incanta inca din clipa in care vei pasi in curtea betonata si generoasa. Te vei afla la doar 11 km de Arad si autostrada A1, iar aceasta distanta iti va permite sa traiesti asa cum iti doresti, dar totusi sa poti face naveta daca locul de munca se afla in Arad. Nu pierde aceasta oportunitate unica si contacteaza-ne de urgenta pentru a programa o vizionare si a te convinge de toate lucrurile descrise mai sus.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare