Vânzare

5 camere | 180 m²

Casa renovata cu spatiu comercial Central - TUR VIRTUAL

Arad / Arad

214.000 €

Specificații

Număr camere 5

Suprafața utilă 180 m²

Suprafață teren 200 m²

An finalizare construcție 1980

Stare proprietate Bună

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 4

Utilități Curent, Apă, Gaz

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

      Profi Imobiliare in parteneriat cu Imobile Arad iti propune spre achizitie o casa de caramida integral renovata in zona Parneava, pe strada Andrei Saguna, cu vad comercial foarte bun si un spatiu comercial pregatit pentru afaceri ca salon de infrumusetare, birouri, reprezentanta comerciala, magazin piese auto, etc, astfel ca poti avea atat o locuinta cat o o facere in acelasi loc.

      Casa este amplasata pe un teren de 200 mp, are front stradal de 14 ml iar suprafata contruita este de 180 de mp compartimentata astfel: casa principala compusa din living open space cu bucataria, 2 dormitoare, 2 bai, 1 camara de alimente si o camera mare cu geamuri la strada pentru spatiu comercial ce are intrare separata din curte de aproximativ 90 de mp. demisol curat, uscat si betonat compartimentat in 2 incaperi de aproximativ 50 de mp garaj cu usa glisanta si camera mare de locuit, depozitare, sala de sport, etc de aproximativ 40 de mp curte betonata de aproximativ 60 de mp.

      Casa este pozitionata la strada principala, are un vad comercial foarte bun, are acces auto si pietonal, a fost renovata integral si minutios, este izolata pe exterior cu ampora de 5 cm, are pereti grosi de 45 cm, video interfon la intrare, curent trifazic, inaltimea initiala a camerelor a fost de 3.10 m dar au fost coborate la 2.70 cu tavan fals peste care a fost montata o izolatie cu vata minerala de 10 care elimina pierderile de caldura, iarna incalzirea este asigurata prin intermediul unei centrala pe gaz Ariston de generatie noua sau cu termosemineu pe peleti de ultima generatie.

       Beciul, la fel ca si spatiul comercial, are intrare separata din curte si este complet amenajat, are executata si un foraj de apa cu pompa automata si sisteme de curatare a apei. Podul se poate mansarda si este circulabil fiind placat cu scanduri atat pe parte superioara cat si inferioara.

      Casa se vinde nemobilata iar pretul acestui camin este de 216 000 Euro negociabil. 

      Turul virtual te va ajuta sa te plimbi prin toata proprietatea ca si cum ai fi acolo iar pentru detalii, vizionare si ofertare va rog sa ne contactati la telefon: 0729 954 119, 0744 326 529. Profi Imobiliare Arad 

 ________________________________________________________________________________________________________

     Indiferent daca sunteti in cautarea unei case pentru a va muta cu familia sau doriti sa investiti in proprietati imobiliare, sunt aici sa va ofer asistenta ca procesul de vanzare, cumparare sau inchiriere a unei proprietati sa fie unul lin si fara stres pentru d-voastra.

   Voi lua in considerare toate preferintele dvs. in ceea ce priveste locatia, dimensiunea, pretul si alte criterii importante, precum si achizitii prin credite imobiliare de orice tip prin toate bancile partenere.

    Va voi ghida prin toate etapele, de la evaluarea proprietatii si negociere pana la finalizarea tranzactiei si transferul proprietati.

   Sunt aici pentru a va ajuta sa luati decizii bine informate si sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere pentru dvs.

                Alexandru Bostan - Consultant Imobiliar - 0729954119, 0744326529. 

Locație

Despre zona "Parneava"

păreri exprimate de 40 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.8

Sănătate 7.3

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.2

Curățenie 6.7

Zone verzi 6.1

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.8

Educație 7.0

Sport 5.6

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.7

Nivel de trai 6.6

Magazine 7.3

Localuri 6.4

Parcări 6.1

Zgomot 7.1

Transport în comun

Transport în comun

7.5

Autobuz 7.2

Tramvai 7.7

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Corina Voinea

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare