Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 4 camere, Central

CASA S P E

130.000 eur
ID 3060417
Case - Vile | 117 m² | 4 camere
Botosani, Botosani / Central
Zona

Central

Număr camere

4

Suprafața utilă

117 m²

Suprafață teren
502 m²
An finalizare construcție
2021
Stare proprietate
Bună
Număr Băi
2
Clasă energetică
A
Utilități
Apă,    Canalizare,    Gaz
 Subsol

NOU!!! De vanzare! Passive house

Casele pasive sunt caracterizate in primul rand, printr-un confort termic ridicat si printr-o calitate superioara a aerului interior. Confortul termic ridicat inseamna temperaturi confortabile si constante in intreaga casa, fara curenti de aer neplacuti, fara riscul de aparitie a condensului sau a igrasiei. Consumul de energie pentru incalzirea unei case pasive este mai redus cu peste 80% fata de consumul similar al unei case conventionale.

Rezidential Imobiliare va propune spre vanzare o casa cu regim de inaltime S P E P, cu 4 camere, doua bai si doua balcoane, suprafata de 145 mp, situata in zona Liceului Economic. Casa este construita din caramida porotherm, cu izolatie groasa de aproximativ 20 cm, ferestre si usi exterioare cu tamplarie Salamander - ADF , fapt ce reduce semnificativ pierderile de caldura, tabla lindab, incalzire prin pardoseala. Utilitati: apa, canalizare, curent, iar gazul se afla la poarta. Terenul are suprafata de 502 mp. Casa se vinde quot;la griquot;.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII SI VIZIONARI: Rezidential Imobiliare Botosani, Bld. Mihai Eminescu nr 42 (vis a vis de Pizzeria Deja Vu).

  • Staţii de tramvai Distanţă
  • Staţie tramvai 2.1 kilometri
  • Staţie tramvai 2.1 kilometri
  • Staţii de tren Distanţă
  • CFR Gara Botoșani 2.2 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici