Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare

Casă - Vilă 5+ camere, Central

Casa si teren - com. Moraresti, jud. Arges

189.450 lei
ID 1887177
Case - Vile | 232 m² | 5+ camere
Moraresti, Arges / Central
Zona

Central

Număr camere

5+

Suprafața utilă

232 m²

Suprafață teren
990 m²
An finalizare construcție
1997
Stare proprietate
Bună
Număr niveluri imobil
1
Număr Băi
1
Posibilitate parcare
Nu
Utilități
Curent,    Apă
 Preț negociabil

Proprietatea este amplasata in com. Moraresti, satul Dealu Obejdeanului, str. Mihail Sadoveanu, DJ 793B, jud. Arges, la aprox. 900 m de centrul localitatii, inspre sud, pe partea dreapta a drumului judetean ce duce spre comuna Vedea.
Aceasta se gaseste in zona rezidentiala, linistita beneficiind la frontul terenului de curent electric, alimentare cu apa si retea de TV prin cablu.
Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 990 mp, categoria de folosinta curti constructii cu forma poligonala, plan, amplasat cu latura mica la drumul de acces avand front stradal de 30-34 ml si imprejmuit pe toate laturile cu gard.
Pe teren sunt edificate 4 constructii, detaliate astfel:
C1- casa de locuit cu regim de inaltime P+1E cu o suprafata construita de 100.79 mp, an 1997 cu fundatie din piatra. structura de rezistenta este din stilpi si grinzi din beton armat, inchideri si compartimentari din caramida, cu planseu si scari din beton armat. Locuinta are usi metalice la cele doua intrari, ferestre PVC cu termopan si usi din lemn la parte.Acoperisul are invelitoare din tabla si incalzirea de la parter se face cu sobe din teracota iar la etaj nu exista sursa de incalzire,
C2- cu suprafata construita de 143 mp este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, compartimentari din caramida.
C3- are o suprafata construita de 43 mp, este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, compartimentari din caramida avand instalatie electrica pentru consum casnic.
A patra constructie este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat avand finisaje interioare minimale.

Proprietatea se vinde prin licitatie publica, in procedura de executare silita.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici