Vânzare

4 camere | 170 m²

Casa | Snagov - Ciolpani | Independenta energetic | Încălz

Bucuresti-Ilfov / Ciolpani

79.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 170 m²

An finalizare construcție 2020

Niveluri imobil 1

Suprafață teren 900 m²

Număr Băi 2

Comision cumpărător 3%

Stare proprietate Bună

Mobilat și Utilat Complet

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Climă

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

ID Anunt : P80123

Comisionul perceput de KING IMOBILIARE este de 3% + TVA din valoarea totala.

KING IMOBILIARE va propune spre VANZARE Casa cu structura de lemn de locuit permanent/vacanta,  independenta energetic, izolata interior si exterior cu vata bazaltica, compartimentata în 4 camere, 2 bai, bucatarie tip open-space, complet mobilată si utilată în sat Izvorani - Snagov.

Alimentata electric cu un sistem fotovoltaic hybrid de 6kwp cu acumulator de stocare si backup grnerator electric de 6,5 kw.
Incalzire in pardoseala, shemineu ,boiler cu serpentina dubla integrat intr-o instalatie de preparare apa calda solar, aer conditionat, mobilata complet,  alimentare proprie cu apa dintr-un foraj de adancime medie, cu statie de pompare si cu camin spatios izolat 25mp (tip beci), tamplarie de termopan,

Casa are o suprafata de 170 mp utili și este cu regim de inaltime P + 1 pe un teren de 900mp dispuși sub forma literei L. Curte imprejmuita cu gard dublu de plasa, dispune de doua porti de acces, pe doua dintre laturile terenului, ambele betonate, casa are posibilitatea de racordare facila (la poarta) la toate utilitatile apa, canalizare, gaz, electricitate, Drumul este in curs de modernizare (asfaltare).

Casa este utilată si mobilată complet, alaturi de toate electrocasnicele necesare.  Casa dispune si de doua anexe gospodaresti tip magazii curte.

Este ideal ca si rezidenta pentru un cuplu sau o familie , care este in cautarea unei case de locuit sau pentru vacanta În zona lacului Snagov.

Va asteptam sa il vedem impreuna !

Agent: Hamed
Id intern: P80123

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului KING IMOBILIARE

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare