Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Elena Idita
Proprietar
Vânzare Casă - Vilă 3 camere, Sud

Casa Stefanesti, Arges

82.700 eur
ID 3604747
Case - Vile | 68 m² | 3 camere
Stefanesti, Arges / Sud
Zona Sud
Număr camere 3
Suprafața utilă 68 m²
Suprafață teren 1210 m²
An finalizare construcție 1981

Vand casa, parter inalt, Stefanesti ( caramida cu placa beton)
Casa se vinde complet mobilata, apa retea, canalizare, gaz, fibra optica, camere supraveghere, aer conditionat( unul in living, celalalt terasa), lampi solare exterioare, gard viu minune- lateral stanga si dreapta suprafata mare, livada cu pomi fructiferi ( tineri si mai batrani) ciresi, peri, meri, piersic. Proprietatea este imprejmuita in totalitate cu gard, libera de sarcini, acte la zi. 3 camere, baie, bucatarie.
Casa mai are beci 4/4 mp, terasa inchisa ( 6/4 mp) si amenajata (aer conditionat), patul, suprafata totala din acte 1210 mp.
Pe acoperis sunt instalate 10 panouri fotovoltaice( fonduri proprii) si rezervor apa cu panouri solare. Instalatia electrica complet refacuta, centrala Viessmann cu calorifere triple(revizie la zi 19/03/2024).
In pret sunt incluse amenajarile interioare si mobila, contractul de prosumator on grid si Orange( cu acordul preluarii contractului).
Poze din interior doar persoanelor cu adevarat interesate si care isi doresc o casa la tara, dar amenajata modern si cu bun gust, cu lucruri de calitate. Rog seriozitate si intelegere!
Pret negocialil 82.700€

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici