Vânzare

5+ camere | 219 m²

Casă superbă cu două corpuri de clădire, teren 945 mp...

Brasov / Cristian

375.000 €

Specificații

Număr camere 5+

Suprafața utilă 219 m²

Suprafață teren 945 m²

An finalizare construcție 2012

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 5

Preț negociabil Da

Utilități Curent, Apă, Canalizare, Gaz, Încălzire

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă prezent spre vânzare, în sistem de reprezentare exclusivă și cu COMISION 0% din partea cumpărătorului o proprietate absolut superbă, situată într-o zonă excelentă din localitatea Cristian, pe Strada Mihai Eminescu. Această casă impresionează de la prima vedere prin arhitectura sa unică și grădina frumos amenajată, fiind ideală pentru cei care își doresc un cămin elegant și confortabil.

Proprietatea se întinde pe un teren generos de 945 mp și este compusă din două corpuri de clădire. Corpul principal are un regim de înălțime S+P+M și este construit din cărămidă de 38 cm grosime, cu cadre de beton și acoperiș din țiglă. La subsol, casa dispune de un beci de 20 mp, cu acces din interior.

Parterul oferă un hol spațios, un birou luminos, o baie cu cabină de duș, o bucătărie cu loc de servit masa și acces pe o terasă generoasă de 40 mp. De asemenea, livingul spectaculos, cu înălțime până la acoperiș și ferestre mari, creează un spațiu deschis și plin de lumină. iar aici se găsește și un coș de fum pregătit pentru montarea unui șemineu, adăugând un plus de confort și eleganță. La mansardă regăsim un dormitor matrimonial cu baie proprie și balcon cu vedere superbă spre grădină, plus alte două dormitoare, dintre care unul are balcon propriu. De asemenea, la mansardă mai există o baie cu cadă și un hol cu vedere panoramică asupra livingului.

Al doilea corp de clădire are un regim de înălțime P+M. La parter, acesta dispune de un garaj dublu, iar mansarda cuprinde două camere, un grup sanitar și un hol, accesibile printr-o scară exterioară. Acest corp poate fi utilizat ca și casă de oaspeți, spațiu de lucru sau poate fi închiriat, generând un venit suplimentar.

Construită între anii 2005 și 2012, casa este amenajată cu mult bun gust și finisaje de înaltă calitate, respectând toate standardele moderne. Nu ratați ocazia de a locui într-o casă deosebită, într-o locație de vis!

Link video: https://youtu.be/HaC6mQ1a2Rs

Pentru mai multe detalii și pentru stabilirea unei vizionări, vă stau cu drag la dispoziție!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Elena Truta

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare